Persbericht : Catrice Nieuws : Herfst/ Winter 2013

Voor het naderende herfst/winter seizoen heeft Catrice zich volop laten inspireren door de toonaangevende modetrends op de belangrijkste catwalks. Ze komen weer uit met enkele aanvullingen van hun bestaande assortiment, maar brengen ook enkele nieuwe producten uit. In dit artikel geef ik jullie over elk product een korte beschrijving en vermeld ik tevens de prijs.

De modewereld is donker en mysterieus dit najaar. Het wordt een samenspel van tegenstrijdigheden : diepe kleuren, intense texturen,...

Alle ogen op jou gericht !

Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow

Mono oogschaduwen biede een groot scala aan kleuren. Zes nieuwe tinten komen dit najaar in de winkels te liggen : jeansblauw, taupe, violet en twee subtiele nudes. Verkrijgbaar in mat , glanzend en parelmoer en satijn finish. Totaal : 24 nieuwe kleurtjes komen onze richting uit.
Prijs : €2,89









Liquid Metal eyeshadow :

Dit is een nieuw product in het gamma van Catrice. Negen nieuwe kleuren met een uniek chroomeffect en een innovatieve reliëfstructuur. Deze krijgen een maximale pigmentatie, een zachte textuur en een strakke , zwarte verpakking.
Prijs : €3,99











Kohl Kajal :

Aan de Kohl kajal oogpotloden worden ook twee nieuwe tinten toegevoegd.
Prijs : €1,99



Ultra Fine Ink Liner :

De nieuwe Ultra Fine Ink Eyeliners hebben een extra dun kwastje om heel eenvoudig precieze lijnen te maken. De diepzwarte textuur droogt snel, heeft een hoge dekking en houdt langdurig. Van dit product komt ook een waterproof versie op de markt.
Gewone zwarte : €2,99
Waterproof versie : €,39






Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

Weer een nieuw product! Deze is speciaal ontwikkeld om op de waterlijn aan te brengen. De nude, lichtreflecterende textuur is een echte eye-opener en zorgt voor een stralende, open blik. Deze is waterproof. Ook bevat deze pen een puntenslijper. Kleur : 010 In The Mood For Nude.
Prijs : €2,89



Made To Stay Highlighter Pen

Met deze pen kan je mooi in de binnenste ooghoeken of onder de wenkbrauwen highlighten. Dankzij de intrekbare tip en compacte vorm is deze pen een superhandige tool. Er komen twee nieuwe tinten uit : 020 Champagne en 030 Silver White.
Prijs : €3,89






Glamour Doll Voume Mascara Waterproof

Deze mascara is  nieuw in het assortiment. Deze mascara heeft de elastomeer borsteltje. Deze houdt een grote hoeveelheid mascara vast en dekt daarmee elke individuele wimper met romige zwarte textuur, zonder te verzwaren.
Resultaat : wimpers met extra volume , fascinerende lengte en een unieke krul.
Het is aangeraden deze te verwijderen met wateroplosbare oogmake-up remover.
Prijs : €3,99




Better than false lashes mascara

Ook deze mascara is nieuw in het gamma. Deze wordt geïntroduceerd in drie uitvoeringen : zwart, ultra zwart & waterproof. De drievoudige volume vezelborstel zorgt tegelijkertijd voor dramatisch volume, ultieme lengte en extreme krul. Deze komen in een metalen huls.
Prijs Black & Ultra Black : €4,59
Prijs waterproof : €4,89








Verleidelijke lippen

Pure shine colour lip balm.

Naar deze producten ben ik heel benieuwd. Ik ben supergrote fan van de Bourjois Color Boost lipsticks en deze producten zijn van hetzelfde genre. deze crèmige, superzachte textuur verwent en hydrateert je lippen en geeft een gladde, glanzende finish. De lippen voelen niet plakkerig , maar wel goed gevoed. Ze komen uit in 8 kleuren.
Prijs : €4,99









Ultimate Shine Gel Lip Colour

Dit is ook een nieuw product in het gamma,  net als bovenstaande lipproducten. Mooie kleur en een veelzijdige , schitterende glans. De innovatieve Shine lip colour:  aan de ene kant een gloss met een lichte gel- achtige textuur , aan de andere kant een super crèmige lipstick met medium dekking. Ook deze komen in 8 nieuwe kleuren.
Prijs : €3,99









Ultimate Shine Lip Colour

Deze maken een mooie indruk met hun crèmige, zachte textuur. Natural of met een glittertje , ze zorgen voor hydratatie en een medium dekking. Ook deze komen in 8 kleuren.
Prijs : €3,99



Ultimate Colour Lip Colour

Dit zijn de meer gepigmenteerde lipsticks van de hoop. Ze zijn langhoudend en verwenne de lippen. Het assortiment wordt aangevuld met een matte magenta tint en twee parelmoernuances in roestbruin en sweet caroline. Totaal : 16 kleuren.
Prijs : €3,99




Longlasting Lip pencil

Wederom een nieuw product in het assortiment. De langhoudende, waterproof textuur is zacht en zorgt voor een nauwkeurige applicatie. De houten potloden liggen comfortabel in de hand en kunnen moeiteloos worden geslepen. Verkrijgbaar in 12 kleuren die passen bij het Lip Colour assortiment.
Prijs : €1,99














Prachtige huid

All Matt Plus Shine Control make up

Deze fungeert als een tweede onzichtbare huid. Het houdt ongewenste glans onder controle en hydrateert de huid. Deze is olievrij, houdt lang aan en biedt een perfecte dekking zodat kleine imperfecties van de huid verdwijnen. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zijdezachte matte finish en een zuivere , frisse uitstraling. Verkrijgbaar in 4 tinten, inhoud : 30 ml.
Prijs : €6,59



All Matt Plus - Shine Control Powder

Dit is een nieuw product dat zorgt voor een mat resultaat. De ultrafijne poeder maakt van de huid een glansvrije zone. De combinatie van een olievrije textuur en lichtreflecterende pigmenten zorgt voor een langdurige matte teint zonder een cakey effect te krijgen. Verkrijgbaar in 4 tinten.
Prijs : €3,59



Blush tint : For Cheeks en Lips

Vloeibare blushes zijn op het moment niet meer weg te denken. Deze nieuwe van Catrice kan worden toegepast op de lippen en de wangen, je kan het wat vergelijken met de Benetint van Benefit. De gelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en vermengt fijn met de huid dankzij de zachte flock applicator. De kleurintensiteit neemt toe wanneer je de kleur opbouwt.
Prijs : €3,99


Defining Blush

Er komt een nieuwe kleur uit bij de blushes : een helderroze tint , in een totale collectie van zes kleuren.
Prijs : €3,59



Ultieme nagels

Gel-Like top coat.

De nieuwe top coat zorgt voor een stijlvolle hoogglans gel look op de nagels. De kwalitatieve , transparante geltextuur dient na de nagellak aangebracht te worden als een beschermend laagje.
Prijs : €2,89



Ultimate Nail Lacquer :

+ Gloss Booster technologie en gel-effect. Er komen vijf nieuwe kleuren in de collectie : metallic goud en zilver , fel roze en turkoois en zelfs multi-gekleurd. Of je nu gaat voor een sprankelend, holografisch of prisma- effect : deze geven voor elk wat winst. Inhoud : 10 ml.
Prijs : €2,99






Zo, dit waren alle producten voor dit najaar. Wat een werkje!
Ik kijk vooral uit naar de lipbalms en de nagellakjes natuurlijk.
En waar kijk jij naar uit?

Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

6 reacties

  1. De Pure shine colour lip balms zien er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is ook mijn meest favoriete deel van de collectie denk ik!

      Verwijderen
  2. Die Pure Shine lippenbalsems wil ik! Kijken of ze net zo fijn zijn als die van Clinique :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad , ben ook wel benieuwd hoe ze zich verhouden tot de Color Boost lipsticks van Bourjois.

      Verwijderen
  3. Super leuke collectie, alleen de lipstickkleuren vallen me een beetje tegen x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die zijn inderdaad wat minder en niet echt voor iedereen.

      Verwijderen