Review : Bourjois Rouge Edition Lipsticks

Sinds wanneer heeft Bourjois zo'n geweldige lipproducten?!  Ze brengen verschillende lijnen lipsticks uit, en ook de hoeveelheid lipglossjes zijn uitgebreid.
Ik reviewde voor jullie onlangs de Color Boost Lipsticks al, vandaag zijn de Rouge Edition Lipsticks aan de beurt.

De Rouge Edition lijn bevat zowel neutrale kleuren als enkele felle kleuren. Omdat het de moment van de felle kleuren is heb ik er 2 uitgekozen : 17 : Rose Millésime en nummer 13 :  Rouge Jet Set.
Ik was al een hele tijd op zoek naar mijn ideale rode lipstick, en ik denk dat ik hem wel eens zou kunnen gevonden hebben!


Links : 17 : Rose Mélissime
Rechts : 13 : Rouge jet set.

Verpakking
Deze lipsticks hebben een simpele, maar toch elegante verpakking. Ze wegen ook redelijk zwaar voor een lipstick, dus de verpakking is iets duurzamer dan de gemiddelde budgetverpakking. Ik vind ze best wel mooi. De naam van de lijn "Rouge edition" staat er ook mooi opgedrukt, dus ze vallen direct op wanneer je ze zoek in je stash.

Kleurselectie
Er is voor elk wat wils : er zijn lichtere roze kleurtjes, een bruinige nude kleur, enkele felle kleuren, de collectie is dus vrijwel compleet. Wat ik niet gezien heb , is een echte nude "concealer" kleur (zoals bijvoorbeeld Myth van MAC), ik vind dat persoonlijk niet erg want heel flatterend is die kleur ook niet. Voor mij hebben ze dus goeie keuzes gemaakt wat de kleuren betreffen.


links en boven : nummer 17
rechts en onder :  nummer 13

Pigmentatie en lasting power.
WOW! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de lipsticks aanbracht. Ze zijn énorm gepigmenteerd. De kleur die je in de tube ziet is de kleur die je op je lippen krijgt. Ik vind dat heel positief, je betaalt immers geen €12 aan een lipstick die 0,0 pigmentatie heeft. De kleuren die ik heb , zijn ook mat, en dat is mijn favoriete finish. Ik heb het niet zo voor de frosty lipsticks, een sheen vind ik best oké bij een mooie naturelle look, maar frosy, neen.
Wat de lasting power betreft, ze blijven zolang zitten tot je een grote maaltijd eet. Drinken is geen probleem , dat doorstaan ze wel. Na het eten blijft er nog wel een vleugje van de kleur over , maar hij is niet meer zo gepigmenteerd.
Ze blijven dus makkelijk een 5- 6 tal uur zitten, echt fantastisch.


Prijs - kwaliteit.
Deze verhouding klopt als een bus. Je betaalt ongeveer €12,00 , wat misschien veel lijkt voor een product dat je in het Kruidvat kan kopen, maar ik vind het zijn geld meer dan waard. Je moet even rekening houden dat bijvoorbeeld een lipstick van MAC met een matte finish op het moment €18,50 kost, en dan geef ik mijn geld liever uit aan de Bourjois lipsticks.
Ik kocht deze lipsticks tevens tijdens een actie bij Kruidvat : 2 voor €15,00 , en dan is het helemaal een koopje.

Besluit :
Ben je op zoek naar een mooi gepigmenteerde lipstick, dan raad ik jullie deze Bourjois Rouge Edition lipsticks zeker aan. Ze zijn heel comfortabel op de lippen, drogen je lippen niet uit (al raad ik wel aan vooraf een lippenbalsem aan te brengen, maar dat doe je best bij elke lipstick die je draagt).
Check deze collectie dus zeker eens uit , en wie weet kom jij ook wel terug met enkele van deze mooierds!

Zo, dit was het alweer jongens! Tot de volgende.
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter , die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

4 reacties

  1. Wauw mooie lipsticks! Ik vind de prijs echt wel goed meevallen voor de goede kwaliteit :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, dan geef ik liever iets meer uit , maar krijg ik een goede kwaliteit als deze in de plaats.

      Verwijderen
  2. Oh wauw, de donkere is prachtig! x

    BeantwoordenVerwijderen