Ken jij maei.nl al? + WINACTIE!

Vandaag stel ik weer een webshop aan jullie voor. Dit keer is het de beurt aan maei.nl. Zin om meer over deze webshop te weten te komen met een verrassing aan het eind van het artikel? Lees dan snel even verder!

Voor wat staat MAEI.nl?

MAEI is een sieradenmerk dat ontworpen wordt door Marieke Slangen en is geïnspireerd door volkskunst uit verschillende landen. Deze voorliefde voor folklore heeft zich geuit in haar sieraden : stuk voor stuk zijn het handgeschilderde houten kralen!
Marieke werkt samen met mensen aan de andere kant van de wereld. Zij schilderen voor haar de kralen, zodat zij ervoor kan zorgen dat ook die mensen over een goed inkomen kunnen beschikken en ze hun gezin goed kunnen onderhouden. Zoals je merkt, is het niet enkel de opbrengst dat belangrijk is voor dit sieradenmerk, maar ook de betekenis erachter is van groot belang en dit vind ik tevens een mooi initiatief. Geld verdienen is 1 ding, er andere mensen mee blij maken is nog iets anders, en daar slagen ze hier toch wel in.


Elk van deze armbanden is uit de nieuwe collectie "Lien en Giel".

Een van de kunstenaars die de sieraden van Marieke verwezenlijkt is Radhey Shyam. Deze vorm van kunst is een ambacht dat van vader op zoon werd doorgegeven. Naast Radhey zijn er ook nog 3 andere kunstenaars die onder zijn beleid aan de kunstwerkjes werken. Het duurt ongeveer twee tot drie uur om 1 kraal te maken, maar zoals je kan zien is elke kraal op perfect en uniek.

Met een deel van de opbrengst ondersteunt MAEI educatieve opleidingen in India. Dit zorgt ervoor dat er meer kinderen van mensen zoals Radhey naar school kunnen.

Doordat alle sieraden met de hand gemaakt zijn, is ook elk sieraad uniek. De huidige collectie is geïnspireerd op de Bohemiaanse klederdracht.

Mijn indruk van de website

Ik wil toch even vermelden dat deze website een mooi concept biedt : 1 voor 1 unieke producten en allemaal even aantrekkelijk op zich. Door de ruime kleurenkeuze vind je steeds een armand, ketting of oorbellen die bij jouw outfit passen. Vooral het feit dat de parels handgeschilderd zijn vind ik een echte troef.
Ik denk dat deze website vooral geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar iets apart, iets wat je niet in alle sieradenwinkels vindt of die iedereen reeds rond zijn pols heeft hangen.

Ook vind ik de site heel gebruiksvriendelijk en handig om door te navigeren.

Verrassing!

Dankzij MAEI kunnen jullie 1 van deze unieke armbanden winnen!

Welke mooi armband ter waarde van €22.50 kunnen jullie nu winnen? Dat is deze! Deze armband is onderdeel van de nieuwe collectie "Lien en Giel". Ze bestaat uit 13 handbeschilderde kralen met een afmeting van 15 mm.

Wat moet je doen om deze armband te winnen?
Indien je meedoet aan de wedstrijd , laat dan even een reactie hieronder achter zodat we zeker weten dat je deelneemt! Onthoud ook dat we de naam die je hieronder achterlaten , zullen gebruiken om te vermelden dat je hebt gewonnen.
De winnaar zal uitgekozen worden op 17/08/2013 !

Zo, en nu : deelnemen maar en neem zeker een kijkje op www.maei.nl !

Tot de volgende,
xx Fien

Share:

13 reacties

  1. Hilde Vander Elst10 augustus 2013 om 16:40

    Alle stapjes ondernomen... en nu duimen maar !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zit niet op twitter maar de rest heb ik gedaan

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. twitter niet, fb wel, en alle mensen uitgenodigd, i like it a lot..succes met je likers ook..grt hester

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb alles gedaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe mee!! sepia@home.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. alles gedaan :) en nu hopen dat die armband binnekort rond mijn pols zit :) het is echt een supermooie amband!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jana, Ik zie je like niet terug op facebook.com/maei.nl en ook niet als volger op @maei_nl. Check het even ;) Zou jammer zijn als je daarom niet mee kan doen.

      Verwijderen
  7. Ik doe graag mee. Vind de sieraden erg mooi en zeker ook het verhaal er achter! Volg MAEI al een hele tijd via facebook en sinds kort ook op pinsterest. Zal ze via twitter ook gaan volgen. Nu in spanning afwachten! Lfs Ellis

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet. Vergeet niet ook mijn Facebook pagina te liken en me op twitter te volgen, anders is je deelname niet volledig.

      Verwijderen
    2. Hoi Ellis, je bent bij ons bekend ;-)

      Verwijderen
  8. Hoi Jana, Ik zie je like niet terug op facebook.com/maei.nl en ook niet als volger op @maei_nl. Check het even ;) Zou jammer zijn als je daarom niet mee kan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superactie ! mooie prijs en vooral toffe facebookpagina's.
    Doe zo voort en veel succes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, echt een hele mooie armband Fien!

    BeantwoordenVerwijderen