Did you say "Pink lipstick"?

Zoals je aan de titel al kan zien, gaan we het vandaag hebben over roze lipsticks. Je hebt ze in alle kleurtinten : lichtroos, fuchsia, neutraal, met shimmers, zonder shimmers,... Noem maar op! Vandaag laat ik jullie 4 kleurtjes zien die je bij de drogisterij kan halen! Benieuwd? Lees dan snel even verder.






Maybelline Superstay 14 hr lipstick : "Neverending Pink"

Hier heb ik in het verleden al eens een review van geschreven. Dit is echt een knalroze, bubblegum roze kleur en I love it! Het is een ideale lipstick voor die dagen waarop je niet veel zin hebt om een complexe ooglook te creëren en je er toch put together wil uitzien! Hij blijft, zoals de naam het zegt, heel lang zitten en het is gewoon een supermooie kleur : volledig mat!

ELF Mineral Moisturizing lip tint "Blush"

Een iets neutraler roos kleurtje is deze lip tint van ELF. Hij is heel voedend voor de lippen, maar geeft toch een mooi roos kleurtje af. Door zijn SPF van 8 zijn je lippen ook nog eens beschermd tegen de zon en dat voor een prijsje van €4,00!


Bourjois Shine Edition lipstick "Oh my doll"

Dit is een supermooi babyroos kleurtje met shimmers , te vergelijken met de Revlon lipbutter in de kleur Cotton Candy. Waarom verkies ik de Bourjois kleur? Hij blijft een tijdje langer zitten. Heel erg goeie aankoop en ik draag deze kleur bij vrijwel elke ooglook.

Essence longlasting lipstick "Natural Beauty"

You know how much I love my Essence longlasting lipsticks! Ik heb er de laatste maanden nog niet over kunnen zwijgen. Deze lipstick is de meest neutrale van de 4, omdat hij een roosbruine ondertoon heeft. Hij is heel voedend, blijft lang zitten en perfect om elke dag te dragen!



Zo, en wat is jouw favoriete roze lipstick?

Share:

4 reacties

  1. Je hebt hele mooi favorieten uitgekozen! Zelf ben ik eigenlijk meer fan van rode lipstick, maar roze vind ik ook wel mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lipsticks. Ik hou zelf ook van roze lipsticks, ik heb zelf een lipstick van Barry M Shocking Pink en die is zo mooi. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ik heb er nog nooit eentje geprobeerd van Barry M , maar zou er wel graag eentje bemachtigen! :)

      Verwijderen