Review : L'Oréal Extraordinaire by Colour Riche "Nude Vibrato"

We kennen allemaal wel de "Glossy Stains" van YSL. 1 nadeel, er hangt een serieus prijskaartje aan vast. Nu ging ik laatst Kruidvat binnen en toen lag dit schatje op me te wachten : de L'Oréal Extraordinaire by Colour Riche in de kleur "Nude Vibrato". Hij lijkt er van verpakking al heel erg op, maar worden onze verwachtingen ingelost? 


Allereerst moeten we toch even zeggen dat de verpakking heel erg lijkt op de Glossy Stains van YSL. Dat is ook niet zo raar, L'Oréal en YSL behoren tot dezelfde bedrijvengroep. De verpakking is heel mooi goud met 1 klein stukje waar je de kleur van het product zelf kan zien. Ik vind het altijd leuk wanneer je aan de verpakking kan zien welke kleur je in je handen hebt, zo kan je meerdere producten van dezelfde producten onderscheiden.


Dit lipproduct komt met een sponsapplicatortje, maar er zitten precies wat donzige haartjes aan. Daardoor voelt het heel zacht aan wanneer je het product aanbrengt. 
Ik ben meestal niet van de nude kleuren, maar deze is iets bruiner van ondertoon waardoor je geen "concealer look" op je lippen krijgt. Dit is een ideale kleur om je lippen net dat tikkeltje tint te geven zonder too much te zijn. 
De kleur is vrij goed gepigmenteerd en dit product heeft tevens een mooie glans. Ook voelt hij totaal niet plakkerig aan, wat altijd een toppertje is als het op dit soort lipproducten aankomt.




Ik dacht eerst dat deze producten wat zouden lijken op de Shine Caresse producten, maar ze zijn iets dikker van textuur en drogen niet zo als een stain zoals de Shine Caresse producten.

Ik ben helemaal fan van de verpakking en ga zeker nog een kleurtje van deze lijn uitproberen (er zit een prachtige knalroze kleur in hun assortiment!).

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Lijkt me echt een super mooi kleurtje! Ben benieuwd hoe hij is op je lippen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maak er binnenkort een look mee of stop er nog een foto bij hoe hij eruitziet op de lippen! :)

      Verwijderen
  2. mooie kleur! ik vind de verpakking alleen een beetje oubollig, haha. niets bijzonders! maar de kleur is wel heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen