Roze ondertoon SOS: Blushes!

Wanneer je een roze ondertoon in je huid hebt zoals ik, dan kan je niet elke blush dragen. Dat heb ik althans ondervonden. Heel roze blushes zien er vrij doods uit, dus moet je op zoek gaan naar enkele blushes die je huidskleur wat opwarmen en er levendiger doen uitzien. Benieuwd welke blushes ik klaar heb staan? Lees dan snel even verder!





Als eerste heb we een favoriet van velen: Sleek Rose Gold blush. Dé perfecte roos-koraal kleur met gouden shimmers. Deze is echt heel erg mooi, vooral wanneer je in de zomer een kleurtje hebt staan de gouden shimmers je eens zo goed!



Neutraler dan dit zal je haast niet vinden, maar dat maakt de volgende blush dan ook een perfecte everyday kleur: Catrice Multi Colour blush in Strawberry Frappuccino. Deze blush komt met 4 verschillende kleurtjes, maar ik meng ze meestal allemaal samen. Zo verkrijg je de perfecte naturelle blush zonder shimmers, zonder poespas.


Een blush die ik nog niet veel bij andere bloggers/ vloggers heb zien voorbijkomen, maar toch zeker het vernoemen waard is, is de Bourjois blush in de kleur Rose Coup de Foudre. Op de geur mag je zeker niet afgaan, want hij ruikt een beetje naar een oud dametje, want de kleur is echt prachtig! Deze blush heeft een iets donkerdere oranje kleur met een heleboel shimmers erin!


Een all-time favoriete blush: de Essence soft touch blush in de kleur Life's a cherry. Dit is een zachtere koraal kleur met zilveren shimmer in. Heel budget, heel gepigmenteerd en gewoon heel goed!


Dan hebben we een cream blush. Ik hou van cream blushes in de zomer en dit is echt de beste en de mooiste die ik tot nu toe in mijn stash heb mogen verwelkomen: de Essence Stick Blush in de kleur Miss Peachy. Dit is een hele mooie oranje kleur. De blush blendt makkelijk uit en blijft heel goed zitten.

Nog zo'n budgettopper is de ELF Studio Blush in de kleur Candid Coral. Ik heb deze al zooo vaak gedragen! De Studio Blushes van ELF zijn sowieso heel erg fijn. Deze kleur is heel licht koraal met gouden shimmers. Perfect om elke dag te dragen!


Een hele recente aankoop is deze Essence Viva Brasil blush in de kleur Destination Sao Paolo. Deze is Limited Edition, dus als je hem wil, kan je maar beter snel naar het Kruidvat rennen! Dit is een matte, felle koraalkleur en ik hou er van! Niet iedereen houdt van zo'n felle blush, maar gecombineerd met wat mascara en een lichte gloss staat deze echt prachtig!


Als laatste heb ik 2 van de Defining Blushes van Catrice. Ze zijn beiden vrij neutraal, maar ik wou ze voor de volledigheid toch beiden even tonen. De bovenste heet Think Pink en dit is een matte, medium oudroze kleur. De onderste heet Rose Royce en is een supermooie, matte everyday kleur die werkelijk bij elke look past! Deze zijn mooi gepigmenteerd en brengen vooral supermakkelijk aan!



Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben!

Laat zeker even weten in de reacties wat jouw favoriete blush is!


Share:

2 reacties

  1. Je hebt al een serieuze collectie, wauw! Netjes hoor :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke blushes. Mijn favoriete blush is toch ook wel Sleek rose gold, maar ook Catrice apropos apricot vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen