That spring glow.

Nood aan vakantie, zon, cocktails en een frisse bries. Yep, de lente komt nu toch wel echt om het hoekje kijken. We kregen al een tipje van de warme lentesluier, en dat vertaalt zich uiteraard in een nieuwe make-up look: fris, fruitig, en een tikje geïnspireerd door een lekkere strawberry daiquiri. Kijk je mee?Gezicht


Als je aan de lente denkt, denk je aan de zon die schittert op het water, aan frisse, lekker-ruikende bloemen, en dus ook aan een glowy skin. Ik kies de laatste tijd heel vaak voor de Bourjois BB Cream. Deze geeft een erg goeie dekking, maar ziet er enorm natuurlijk uit en geeft je een prachtige glow. Ik koos voor een subtiele bronzer en een lichtroze cream blush met flink wat pigment van Max Factor, gecombineerd een cream highlighter van Maybelline, voor dat extra glaasje. 


Ogen


De ogen hield ik lekker subtiel: een flinke peachy-roze, satijnen kleur met een mooie wing erbij en dan een flinke laag mascara - of course! De binnenste ooghoek mag dezer tijden wat beter uitkomen, dus die kreeg ook een glaasje. 


Lippen


Voor de lippen koos ik voor een felroze glanzende kleur van MAC, dé ideale lentelipstick als je het mij vraagt!


Wat zijn jouw go-to make-upproducten voor deze lente?


Share:

0 reacties