OOTD: Khaki Leaves.

Nee, khaki-groene blaadjes bestaan waarschijnlijk niet (of wel?), maar ik besloot dat het voor deze outfit toch maar even moest bestaan. Ik ben een grote fan van khaki in de herfst en laat H&M daar nu weer perfect op ingespeeld hebben! Vandaar vandaag een lekker herfstige outfit!

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

What I'm wearing:

  • Top: Vila
  • Blazer: H&M
  • Broek: H&M
  • Schoenen: H&M

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

khaki outfit of the day

Deze outfit is, zeker door de lossere broek, redelijk uit mijn comfortzone. Toch kreeg ik al verschillende complimentjes en moet ik heel eerlijk zeggen dat ik het eigenlijk wel een hele leuke outfit vind!

Wat vind jij van deze outfit?

Share:

6 reacties