Review: Cocoa Brown Gentle Bronze Gradual Tan.

 Ik ben iemand met hele bleke beentjes. Mijn lichaam bruint makkelijk van de zon, behalve mijn benen, die willen niet mee. Ik bruin meestal tot aan mijn knieën en alles daaronder niet meer. Handig is anders. Ik werd onlangs gecontacteerd door "Cocoa Brown" met de vraag of ik enkele producten wou uitproberen. Natuurlijk zei ik geen nee. Vandaag komt het eerste product aan bod: de "Gentle Bronze Gradual Tan". Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Dit product is eigenlijk een moisturizer die je geleidelijk aan een kleurtje geeft. Er wordt geadviseerd het product dagelijks aan te brengen op een droge huid. Omdat mijn enige "probleemgebied" mijn benen zijn, heb ik me vooral op dat deel van mijn lichaam geconcentreerd.


Deze tube ziet er dus uit als een gewone moisturizer. Je kan heel makkelijk de hoeveelheid product dat je wil doseren. Ik neem een hoeveelheid gelijk aan de grootte van een 2€-stuk per been. Ik verdeel het product over mijn scheenbeen, kuit ,...Dit product is een gradual tan. Je zal dus niet vanaf het eerste gebruik direct resultaat zien. Op de foto heb ik het product ongeveer een 10 keer gebruikt. Ik vind dat je het effect veel minder kan zien op foto dan in het echt, want je ziet echt een groot verschil (tussen haakjes: ik ben niet superzelfzeker over mijn benen (heb enkele jaren terug een ongevalletje met mijn knie gehad), dus ik zou het appreciëren moest er op de vorm van mijn benen niet te veel commentaar komen ;) ). Je kan wel zien dat het product op mijn onderbenen net iets minder "blijft hangen" dan op mijn bovenbenen, maar dat probleem heb ik altijd al gehad. 


Verder vind ik dit een product dat mijn benen makkelijk in een goede, verzorgde, gehydrateerde conditie huid. Het is dus niet enkel een zelfbruiner "pure sang", maar ook een moisturizer voor je benen.

Het product blijft niet hangen aan droge plekjes op je benen, wat ook heel erg positief is. Je kan het product makkelijk met je handen aanbrengen zonder dat het resultaat vlekkerig wordt, je smeer het gewoon uit als een bodylotion. Na het bijna 2 weken geprobeerd te hebben (en het enkel op mijn benen aangebracht te hebben) , begon ik een groot verschil te merken tussen de kleur van mijn benen en mij hielen. Tip: zorg er dus voor dat je àlle plekjes mooi meeneemt ;).

Dit product heeft wel een geurtje (zoals alle zelfbruinproducten), maar het is niets storend. Eens op je benen ruik je er vrij weinig van. Je krijgt ook geen rare vlekken op je handen (ik was ze altijd heel erg  goed met warm water). Ook ziet de kleur er vrij natuurlijke uit, het zou zo een kleurtje kunnen zijn die je door het zonnebaden hebt gekregen.

Ik zou dit product dus zeker aanraden! Mijn benen zijn eindelijk wat bruinen en ik ga dit product zeker en vast blijven gebruiken.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

7 reacties

 1. Niks mis met je benen hoor ;) Ik moet nodig ook nog eens met zelfbruiner beginnen. Waarschijnlijk ga ik weer voor de Kruidvat Bruinen Zonder Zon. Da's zo'n simpele zelfbruinende bodylotion die ook nog eens lekker naar noten ruikt. Klinkt raar, maar liever noten dan zo'n vieze zelfbruingeur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dankje! Ik zal die van het Kruidvat ook eens moeten uitproberen, heb er ondertussen meerdere goede dingen over gehoord!

   Verwijderen
 2. Ziet er een fijn product uit met een erg natuurlijk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een fijn product uit! Wat is de prijs juist? x

  BeantwoordenVerwijderen