Budget : Lip Appeal Lipgloss : Catrice

Tegenwoordig is het overal budget hier en budget daar , en ik moet eerlijk bekennen , het klinkt ook mij als muziek in de oren! Als je het mij vraagt , hebben budget merken , die je bijvoorbeeld kan vinden in het Kruidvat , een mooie selectie aan lipproducten. Het hoeft dus zeker niet altijd duur te zijn om mooi te zijn!

Onlangs ontdekte ik de Catrice " Lip Appeal , moisture and shine smoothing lip gloss".
Op de foto onderaan draag ik de kleur "Naturally Pink". Een zeer natuurlijke lipgloss , met een vleugje koraal-kleur eraan toegevoegd. De gloss heeft een hele mooie glans, wat jammer genoeg niet zo duidelijk overkomt op de foto.

Ze blijven niet zo heel lang op de lippen zitten , ik zou zeggen een tweetal uurtjes, maar dat verwacht je ook niet direct van een lipgloss.
Ook heb ik deze lipgloss in de kleur " Berry Good" , een donkerdere , en zoals de naam het al zegt berry-kleurtje , ideaal voor de herfst die er zit aan te komen.

Een echte aanrader dus !
Deze gloss kan je dus verkrijgen in jouw Kruidvat , en dat voor de spotprijs van €3,95!


Share:

0 reacties