Review : Herôme French manicure set

Een French Manicure , het staat mooi , het staat bij alles, maar niet iedereen heeft het budget om om de zoveel weken naar een salon te gaan en professioneel gelnagels , acryl,.. te laten aanbrengen.

Daarom testte ik vandaag het Herôme French manicure setje uit. Het komt met een witte kleur , voor de tipjes van de nagels , een babyroos kleurtje om je hele nagel mee te lakken en een top coat om alles mooi af te werken. Het zijn 3 kleine flesjes. Het voordeel hiervan is dat je het product eerst even kan uittesten alvorens de volledige flesjes ervan te kopen. Zo verkwist je geen hopen geld indien je het product toch niet zo goed vind.
Hoe ik te werk ben gegaan . Ik heb eerst mijn nagels bijgevijld naar de vorm die ik het mooiste vind voor mijn nagels. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Indien je kortere nagels hebt , maar toch een manicure zoals deze wilt aanbrengen , kan je iets over de witte nagelrand gaan , zogezegd op het meer roze gedeelte van de nagel. Ik heb vervolgens mijn basis aangebracht : de Essie all in one base coat. Een base coat werkt als een drager tussen je eigen nagel en de lak die je er daarna opdoet. Het zorgt er ook voor dat je nagels niet geel worden als je iemand bent die zijn nagels vaak lakt , zoals ik. Daarna doe ik de tipjes , ik heb meer dan 1 laagje aangebracht , omdat ik vond dat 1 laagje niet genoeg dekking gaf. Ook , als je bij het eerste laagje een heel dik laagje aanbrengt , kan het nogal gloopy worden , en dat willen we natuurlijk ook niet. Eens je tevreden bent met de tipjes kan je de lichtroze kleur over heel de nagel aanbrengen . Zo wordt alles een beetje zachter van kleur en wordt de natuurlijke kleur van je nagels geneutraliseerd.  Als laatste werk je af met de top coat die erbij zit. Deze top coat werkt tevens nagelversterkend , en dat kan ik wel gebruiken.

Ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben met het resultaat dat deze combinatie me geeft. Of de top coat ook nagelverhardend werkt , zal ik pas kunnen zeggen wanneer ik het een tijdje gebruikt heb.
Oefening baart kunst! Want met je "slechte" hand de andere hand lakken kan soms moeilijk zijn , een gouden tip : doe het traag , zo heb je de minste kans op foutjes. Nog een tip is om niet het borsteltje te bewegen , maar je vinger mee te rollen , zo heb je een vastere hand.

Zo , ik hoop dat jullie hier iets aan gehad hebben. Indien je het ook uitprobeerd , of je hebt er vragen over , laat gerust een reactie achter!

*Dit setje van Herôme is zelf aangekocht, niet opgestuurd door Herôme of dergelijke.

Dit setje is te koop bij het Kruidvat , voor ongeveer €9.50 als ik me niet vergis.

Share:

0 reacties