L'Oréal Triple Active reinigingsmelk

Al een tijdje hoorde ik over cleansers en hoe belangrijk ze wel zijn in je routine.
Daarom ging ik op zoek naar een goede cleanser om uit te proberen die tevens geschikt was voor mijn huidtype : in de winter , een droge huid.

Voordien gebruikte ik enkel make-up verwijderende doekjes , maar ik ondervond wel dat ze precies niet alle make-up van je gezicht verwijderden. Wat daaruit volgt , is dat je poriën verstopt kunnen raken , mede omdat bijvoorbeeld de foundation niet volledig van je gezicht is.

Ik ging dus naar het Kruidvat en liep de gang met verzorgingsproducten af. Ik zag de L'Oréal Triple Active reinigingsmelk staan ( link staat onderaan). Ik heb dan ook die genomen voor een droge en gevoelige huid.
Je hoort mensen soms zeggen : een cleanser heeft echt mijn huid volledig veranderd. Ik geloofde daar niet in ,maar het is echt waar wat er gezegd wordt. Het heeft ook mijn huid veranderd.
Het verwijdert alle make-up bijna moeiteloos. Ik hoef niet te schrobben of te schuren over mijn ogen , wat mijn ogen ook soms irriteerde. Het heeft geen sterke geur  , maar een aangename geur.
Het is een wit-roze dikkere substantie , iets dikker dan bijvoorbeeld melk , maar lang niet zo dik als bijvoorbeeld je dagelijkse moisturizer. Smeert heel makkelijk uit.Het product voedt mijn huid ook , mijn huid is merkbaar zachter na het gebruik van de reinigingsmelk. Ik had de laatste tijd ook wat probleempjes met mee-eters op de neus , ook die verdwijnen hiermee. Ik gebruik deze reinigingsmelk nu een dikke twee weken en ik zie een duidelijk verschil.

Ben je dus op zoek naar een goeie cleanser , dan raad ik je zeker deze aan indien je hetzelfde huidtype hebt dan ik. Er bestaat ook één voor een vettere huid geloof ik , tevens te koop in het Kruidvat. Het kost ook helemaal niet veel , ik geloof dat ik er 4,90 € of iets daarrond voor betaald heb. Natuurlijk werken producten voor iedereen anders , maar deze cleanser is echt het proberen waard.

Tot de  volgende!
xx Fien

Disclaimer  : dit is niet gesponsord , ik kocht het product zelf.

Share:

0 reacties