Hero or zero : Essence french manicure tip guides

Hallo iedereen!

Vandaag ga ik het even hebben over deze Essence french manicure tip guides. 
 
 
 
Omdat velen nogal wat moeite hebben , waaronder ik ook soms , om een deftige french manicure zelf te doen , besloot ik deze eens te proberen. Op de foto is het niet zo duidelijk maar het zijn dus eigenlijk kleine stikkertjes in de vorm van het wit van je nagel. Je plaatst ze dan net onder de onderste rand ( zie foto). Voor je deze stap doet moet je natuurlijk eerst je base coat aanbrengen , je basis , en deze goed laten uitharden. Dan plak je de stickertjes en vervolgens lak je de tipjes van je nagels dus met witte  , of crème-kleurige nagellak.
 
 
 
Ik heb men nagellak dan laten drogen en vervolgens de stikkertjes eraf gehaald. Het resultaat was dat een deel van mij basis nog meekwam en zo van die lijm-restjes achterliet op mijn nagel , dit was het probleem , hoe lang ik de basis ook liet drogen. Ook zag je dan heel duidelijk de randjes en waar je de sticker eraf trok , de witte lak was daar wat dikker. Ik heb ook geprobeerd op de stickertjes er vroeger af te halen , maar dat hielp niet echt. Een ander probleem is dat ze niet altijd evengoed blijven plakken met als gevolg dat de witte nagellak dus onder het stickertje loopt en zo je hele french manicure verbrodt.
 
Conclusie , ik doe het dan eigenlijk nog liever zelf en neem wat meer tijd zonder de stickertjes , dan dat ik er de tijd insteek en door het afhalen van de plakkertjes alles kapot is.
Ik zou deze tip guides dan ook niet echt aanraden. Jammer ! ): Ze kosten wel maar 0.99 € bij het Kruidvat geloof ik , gelukkig!

Share:

0 reacties