Mijn favoriete armbanden : Pandora

Vandaag eens 1 keer niet over een budget-merk , hoewel , het is te zien hoe je het bekijkt.
Ik ga het vandaag hebben over mijn favoriete armbanden van het moment , en ik denk nog voor een lange tijd : de armbanden van Pandora.

Het is vooral het concept dat me aanspreekt : je kan een eigen armband kiezen , in leder , zilver of goud , en geleidelijk je charms die je eraanhangt opbouwen. Zo blijft het toch nog een beetje budget : je kan je kost spreiden over een hele periode.
Je begint dus met het aanschaffen van je armbandje : ik koos voor een gewoon zilver , ten eerste omdat het bij alles past  , en ook de charms passen er allemaal bij vind ik.
Bij je aankoop ben je , niet echt verplicht, maar het is aangeraden om twee clipjes aan te schaffen : dit zijn ook charms , maar je klikt ze vast op je armband , deze verschuiven dus niet. Het nut hiervan is , is als er meer en meer charms beginnen aanhangen, ze mooi verdeeld blijven en niet allemaal naar onder zakken , want dat is natuurlijk ook niet mooi.

Je kan echt kiezen uit tientalleeeeen charms. De prijzen van de charms varieren enorm , van 19 € , naar 100 , 200 € . Gewone zilveren , glas , goud , gemengd , vanalles en nog wat , dus voor ieder wat wils! De meest budget-charms zijn de zilveren en de glazen, die ik dus ook verkies.
Resultaat : een custome-made armband , die altijd uniek is!

Voor prijzen kan je terecht op de website van Pandora.
Ik zou het zeker aanraden : het is echt zilver en gaat dus heel lang mee als je er zorg voor draagt, en het is custome-made!

Share:

0 reacties