Budget : Catrice ultimate lip glow

Ja , inderdaad , alweer een budget artikeltje over een lipproduct van Catrice! :)

Onlangs kocht ik dit product , ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten , maar hier zijn dus mijn bevindingen .

Het concept van deze Lip Glow , is dus eigenlijk dat de kleur die van de lipstick komt , voor ieder individu verschillend is, afhankelijk van je lipkleur ( pigmentatie ,..).
Ik heb al over verschillende producten zoals deze gehoord , maar het is de eerste die ik zelf uittest.
De verpakking rond de lipstick vind ik voor een budget-merk en algemeen , echt mooi.
Als je de lipstick naar boven draait , zie je eigenlijk enkel een doorschijnend roos tubetje.

Wanneer je het product op je lippen doet , is het dus in het begin volledig doorschijnend.
Het voelt een beetje aan als een lippenbalsem , maar eentje die niet zo vettig is , wat ik dus wel graag heb, zo heb ik het gevoel dat hij beter blijft zitten.
Na een 30 seconden of iets daarrond begint de kleur er dan door te komen. Ik heb redelijk gepigmenteerde lippen , en bij mij wordt het een donkerroos- hot pink -achtig kleurtje.
De kleur komt bij mij wel wearable uit , dus ik zou hem iedere dag kunnen opdoen.

Het minpuntje is dat hij na een tijdje een beetje droog wordt , niet heel onaangenaam , maar het voelt niet als een heel hydraterende lipstick. Als je daar niet goed tegenkan , zou ik dit product niet aanraden

De kleur geeft ook geen schijn op je lippen , het is vrij mat , voor de winter mag dat wel vind ik, dus voor mij is de kleur en de textuur zelf wel geslaagd.

Over het algemeen is dit product me goed bevallen , ik dacht eerst dat het niet veel ging doen voor mijn lippen , maar het verschil is wel duidelijk zichtbaar.
De prijs was wel iets duurder dan de normale lipsticks van Catrice : €4.99 bij het Kruidvat.

Tot de volgende! Fien x

Share:

0 reacties