Mijn nieuw project! - Launch 1 Maart.

Lieve lieve lezers, wat is het een tijd geleden dat ik jullie nog geschreven heb. Ik weet dat het belachelijk lang geleden is, maaarrrr,... dat heeft zo zijn redenen. En ook al wil ik geen uitvluchten zoeken, ik wil jullie vandaag iets - héél exciting - meedelen. Lees je even mee?


Een tijdje geleden besloot ik om terug de gym in te trekken. Nu sport ik al intensief van mijn 11de jaar, heb ik een paar keer stil gelegen door blessures, maar ga ik er nu toch terug vol tegenaan. Wie mij al een tijdje volgt, die weet ook dat ik al heel lang bezig ben met gezonde voeding, de juiste voeding én,.... een traktatie op het juiste moment. Daarom heb ik iets heel belangrijks besloten.


Ik start mijn tweede blog: Fit Food Road. De volgers op Twitter hebben het vast al gelezen, maar ik wou het zeker hier vermelden en er wat meer uitleg bij geven. Het idee van een tweede blog speelde al een tijdje, en omdat mijn interesses nu eenmaal verder rijken dan enkel make-up en beauty, vond ik dat dit een juiste stap was. Dit betekent niet dat My Top Knot stopt, nee, maar ik moet mijn aandacht nu verdelen over twee blogs. Ik probeer zeker de draad terug op te nemen ook voor deze blog, maar ik denk dat jullie het wel begrijpen dat ik nu even heel wat energie moet steken in dit nieuwe project.


Wat kan je nu verwachten op mijn nieuwe blog? De naam zegt het zelf al een beetje: Fit, dus alles wat met fitness te maken heeft en sport in het algemeen; Food, een verzameling van allerlei lekkernijen; en er zal ook een random deeltje inzetten, waar ik alle overige dingen in deel die met deze onderwerpen te maken hebben, maar niet echt een categorie hebben.


Ik lanceer de blog officieel op 1 maart. Het domein is nu al bereikbaar, maar je zal er uiteraard nog niet veel op vinden. De blog zal ook in het Engels geschreven worden, puur omdat ik daar wel zin in had en het gevoel heb dat ik me ook goed kan uitdrukken in het Engels wanneer het over dit onderwerp gaat.Zo, ik hoop dat ik jullie zeker en vast terugzie op mijn nieuwe blog, en verder vind je me natuurlijk ook hier nog terug! 


Tot de volgende!

Share:

4 reacties