Review + Swatches: Orly Melrose Collectie.

De lente hangt de laatste dagen écht in de lucht, het zonnetje schijnt op onze bol en stiekem denken we al aan die lange, zonnige dagen waarop we ons favoriete jurkje aandoen, de sandaaltjes bovenhalen en - of course - onze nagels in een leuk kleurtje dopen. Vandaag toon ik jullie de Melrose collectie van Orly, die je werkelijk een zeemzoet verlangen zal doen krijgen naar de lente. Kijk je even mee?orly melrose collectie
De Melrose collectie bestaat uit 6 kleurtjes, gaande van een hele lichtroze kleur met een parelmoer afwerking, tot een BAM knalroze kleur. Laat ons de kleuren even van dichterbij bekijken!
orly melrose collectie


Als eerste hebben we Beautifully Bizarre, een prachtig lichtroos kleurtje met een parelmoer glans. Dit zie ik qua kleur echt een favoriet worden dit voorjaar aangezien hij erg licht is, maar net niet pastel - daar ben ik namelijk minder een fan van. Op zich is de structuur van dit pakje goed - hij dekt in twee laagjes - dus daar heb ik niet over te klagen! (finish = pearl shimmer)


orly melrose collectie
De volgende rakker heet Vintage, en is een felle, groen-blauwe kleur. Er komt straks een heel gelijkaardig kleurtje aan die net wat blauwer en feller is, dus het is maar net even wat je leuk vindt. Ook dit kleurtje lakte prima met 2 laagjes. (finish = crème)


orly melrose collectieOok zit er een glittertje in deze collectie die je verrassend genoeg op zichzelf kan dragen, maar ik prima kan aanbrengen over een witte of gelijkaardige paarse lak, als top coat. Deze heet Feel the Funk, en tegen mijn verwachtingen in is dit één van mijn favoriete kleurtjes uit de collectie. Wil je hem helemaal op zichzelf dragen dan heb je 3 laagjes nodig, gebruik je hem als top coat, dan is één laagje uiteraard voldoende.  (finish = holographic glitter)

orly melrose collectie

orly melrose collectie


Dan gaan we over naar de drie felste rakkers uit deze collectie, en beginnen doen we met Trendy. Trendy is een peach kleur die een duidelijke witte basis heeft en dus pastel kan genoemd worden. Op zich vind ik het een prima kleurtje, maar door de witte basis merk je wel dat-ie net iets minder fijn lakt en wat streperig kan worden. Ook past hij minder goed bij mijn huidskleur, al zal dat wel beter meevallen wanneer ik een kleurtje heb deze lente en zomer. Ook al ziet het er op het eerste zicht niet zo uit, heeft deze kleur ook een zilver-blauwe duochrome, wat hem net wat specialer maakt. (finish = shimmer)


orly melrose collectieDe fellere broer van Vintage kreeg de naam Hip and Outlandish. Hij lijkt er wel wat op, maar hij ziet er in het echt een stuk blauwer en nog een tikje voller uit van kleur. Ook deze lakte fijn in twee laagjes. (finish = crème)

orly melrose collectieLast but not least, de felste van de hoop: Window Shopping. Dit is een werkelijk prachtig roos-rood kleurtje met een hele sterke pigmentatie. Wanneer je gehaast bent zou je het kunnen afwerken met 1 laagje, maar 2 laagjes vind ik net een wat netter effect geven. (finish = crème)

orly melrose collectie
Oef- op het laatste zie je dat mijn handen vrij te lijden hebben onder de nagellakremover, maar ik vond ze zeker het swatchen waard. Mijn favorieten zijn Feel the Funk en Window Shopping
orly melrose collectie


De "Melrose" collectie is verkrijgbaar vanaf midden maart in Di Beauty & Care en op www.orlybelgium.be. Per flesje krijg je 18ml nagellak - waar je dus wel een tijdje mee doet - en per flesje betaal je €12,95. Have fun painting those nails!

Share:

2 reacties