New in: Clarins Rouge Eclat Lipsticks!

Ik stapte deze week de Inno binnen in Gent, mijn favoriete plaats om high-end make-up te shoppen, en hoe simpel het standje van Clarins er ook uitziet, ik moet er altijd eens gaan kijken. Mijn oog viel op de Rouge Eclat lipsticks. Prachtige kleurtjes in het assortiment, en weer héél moeilijk om te kiezen. Eentje kiezen was onmogelijk, dus werden het er twee. Lees je even mee?

clarins rouge eclat lipstick

Omdat er blijkbaar bij mijn vorige New In toch wat verwarring was: in een New In artikel toon ik jullie producten die ik recent gekocht heb. Dit is geen review, wat dus wil zeggen dat het volledige review nog op komst is met swatches en alle details. Dit wou ik snel even verduidelijken!

clarins rouge eclat lipstick

clarins rouge eclat lipstick

clarins rouge eclat lipstick

clarins rouge eclat lipstick

clarins rouge eclat lipstick

Deze Rouge Eclat lijn van Clarins bestaat uit heel wat kleurtjes, maar ik wou beginnen met twee vrij neutrale kleurtjes: nr. 1 Nude Rose en nr. 3 Petal Pink. Nude Rose is, zoals de naam het zegt, een nude kleur met een sterke roze ondertoon. Petal Pink is net een iets "fellere" roze kleur.
De verpakking is simpel, maar staat wel mooi.


Ik ben heel erg benieuwd naar deze lipsticks. Ik heb er eentje uitgeprobeerd in de winkel en daaruit kon ik afleiden dat ze een mooie pigmentatie hebben, romig zijn, de lippen voeden en een geruime tijd blijven zitten. Later meer!

Heb jij deze lipsticks al eens uitgeprobeerd? 

Share:

11 reacties

 1. Ik vind ze allebei heel erg mooi. Zelf ben ik ook benieuwd naar deze twee lipsticks. Ik ben het meeste benieuwd naar Nude Rose.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh nu ben ik alweer benieuwd hoe ze staan! Je houdt ons wel lang in spanning.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ze zien er prachtig uit, dus ben erg benieuwd naar het resultaat.

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken mij beide erg mooi en draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er echt schitterend uit, evenals je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wow echt prachtig
  mooie foto's ook :)

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt super mooie kleurtjes
  Ik kijk alvast uit naar je review! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijken alvast mooie lipsticks! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie lipsticks, de kleuren lijken heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen