All about that base.

De basis is hét vertrekpunt van een goede make-up look. Bekijk het als een blanco schildersdoek waar je vervolgens alle kanten mee uitkan. Vandaag toon ik jullie welke producten ik op dit moment het fijnste vind en hoe het eindresultaat er dan uitziet. Kijk je even mee?


Moisturizer:


Nivea Voedende Dagcrème voor de droge/ gevoelige huid.

Dit product houdt je huidje énorm soepel en maakt het aanbrengen van andere gezichtsproducten een makkie! Hij voedt heel erg, maar maakt je houdt niet vettig of laat andere producten niet te veel glijden. Budget aanrader!


De basis:


Bourjois Happy Light Foundation - 51 Vanille.

Ik heb deze foundation al een geruime tijd en nadat hij even dreigde te verstoffen in mijn foundation-lade, besloot ik hem weer boven te halen. Waarom heb ik dit product toch ooit aan de kant geschoven?! Dit is een prachtige foundation die je een medium dekking geeft, gepaard gaande met een gezonde glow die je er stralend - & niet zweterig! - doet uitzien. Bovendien is deze kleur perfect voor de lichte huidjes met een rozige ondertoon!


LA Girl HD Pro Conceal - Porcelain.

O-M-G. Nu weet ik waarom dit product zo gehyped wordt. Ik heb in de afgelopen 7 jaar - want zolang ben ik al met make-up bezig (wow, ik word oud!) - al heel wat concealers uitgeprobeerd, maar deze is echt de kers op de taart. Dit is een hele goeie kleur voor onder de ogen, maar de consistentie kan ook gebruikt worden om puistjes te bedekken, heel veelzijdig dus!


MAC Studio Fix Poeder.

Mijn all-time favoriete poeder. Dit poeder werd eigenlijk op de markt gebracht als een poeder-foundation, maar wanneer je hem met een fluffy kwast fijntjes aanbrengt werkt hij perfect als setting poeder en ziet hij er nooit té poederig uit. Toppertje!


H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan.

Hier moet ik denk ik niet te veel uitleg aan geven, I love this stuff.


Make-Up Studio Blush - Silk Rose.

Mijn blush wilt al eens wisselen, maar dit is toch veruit mijn favoriet. Een prachtige lichtroze kleur met de mooiste glans!


The Balm Mary-Louminizer.

Deze highlighter is gewoon echt amazeballs. Je shiiet, glittert en glanst de wereldbol rond en je voelt je echt a million dollars!
Welke producten gebruik jij het liefst voor je basis? 

Share:

1 reacties

  1. It all starts with the base! Zelf gebruik ik vrij weinig basisproducten. Meestal mix ik wat foundation in mijn SPF en daarover doe ik dan matterend poeder en that's it.

    BeantwoordenVerwijderen