Snelle Back To School/ Werk Look!

Je hebt het ongetwijfeld ooit al meegemaakt: je bed ligt nog heerlijk en ondanks het feit dat je eigenlijk dringend naar de les moet, maak je nog totaal geen aanstalten om op te staan. Wat doe je dan met je make-up en haar? Sommigen zouden niets opdoen qua make-up, maar om de maatschappij niet af te schrikken, breng ik toch nog het één en ander aan en gooi ik m'n haar toch nog snel in een degelijke knot. Kijken jullie even mee?

back to school look, back to school hair make-up

Snel: BB Cream! Mijn favoriet: de Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream. Nog lichter op de huid? Ga dan voor The Body Shop All-In-One BB Cream! Loooove.
Nog wat poeder aanbrengen op de T-zone, hup! Ik gebruik de Catrice Colour Correcting Mattifying powder!
Nog snel iets op de wangen want ik zie er half-dood uit! De Luminizing Bronzer uit de Catrice Metallure collectie it is: blush, bronzer en highlighter in 1!


back to school look, back to school hair make-up

Tijd of niet: ik kom nog liever te laat dan dat ik mijn wenkbrauwen niet invul. Mijn vaste producten van dit moment: MAC Omega oogschaduw aanbrengen met de H&M Smokey Eyes kwast (schuin afgesneden kant) en wat transparante wenkbrauwgel van Essence erdoorheen! Dat ziet er al wat beter uit!

back to school look, back to school hair make-up

Geen oogschaduw, daar heb ik geen tijd voor. Een flinke laag mascara is hier op zijn plaats: hier gebruik ik de Catrice Lash Extension Volume mascara, lange en volumineuze wimpers in een handomdraai!

Ik wil mijn lippen voorzien van een makkelijk kleurtje dat lang mooi blijft. Hier draag ik de NYC Expert Last Lip Lacquer in Central Park Passion, een prachtig oudroos kleurtje. Binnenkort review ik meer kleurtjes van deze nieuwe producten!

back to school look, back to school hair make-up

Nu dat haar even aanpakken! Mijn favoriete snelle haarstijl de laatste tijd is een side bun, een knot aan de zijkant van je hoofd dus. Snel wat plukjes haar touperen, in een knot draaien en vastzetten met wat schuifspeldjes. Klaar is Kees!

back to school look, back to school hair make-up

back to school look, back to school hair make-up

En dit is nu mijn favoriete look van de laatste tijd! De lipkleur wisselt eigenlijk elke dag, maar dit is een heel veilig kleurtje waar iedereen ook makkelijk mee weg kan.

Welk make-upproduct is onmisbaar in jouw routine? 

Share:

3 reacties

  1. Mooie look! Je zou zo helemaal niet zeggen dat je haast hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie, frisse look! De lipstick staat je echt heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne look! Heel mooi natuurlijk met een snufje extra.

    BeantwoordenVerwijderen