Review : Essence individual false lashes.

Onlangs kon je in dit artikel zien wat ik van de individuele valse wimpers van de Hema vond. Ik wou ze vergelijken met een ander merk en dus is het vandaag de beurt aan de individuele wimpers van Essence. Ze liggen nog niet zo héél lang in het schap en laatst besloot ik toch maar om ze mee te nemen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!Verpakking

De verpakking is zoals we van Essence gewoon zijn : ietwat luid. Ik vind dat het bij dit product wel kan en vind het zeker niet overdreven. Handig is dat je door het plasticje de wimpers ziet zitten, zodat je in de winkel al eens kan kijken wat je ervan vindt.
Dit pakketje komt met 40 individuele wimpers en wat lijm. Dat is erg handig , zo hoef je niet een apart potje lijm te halen.
Werking

Zoals bij alle individuele wimpers en valse wimpers in het algemeen is het in begin altijd wat zoeken naar de juiste manier om ze aan te brengen. Hoe ik ze aanbreng , is eigenlijk idem aan de manier die ik bij de individuele wimpers van de Hema gebruik. Ik doe wat lijm op mijn  hand, ook al wordt dit geleverd met een apart staafje dat ik persoonlijk niet zo handig vind, doop de wimper erin en plaats hem dan direct waar ik hem hebben wil. Ik laat de lijm dus niet eerst wat drogen tot hij tacky wordt.
Over het algemeen ben je er snel mee weg na een paar keer proberen.
De lijm houdt ook vrij goed, de wimpers komen er alleen af wanneer je ze 's avonds er zelf aftrekt.

Heb jij nog suggesties op het gebied van valse wimpers? Laat ze dan zeker achter bij de reacties!

xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

2 reacties