Orly Color Amp'd.

Orly is een merk waar ik al heel lang benieuwd naar ben, maar dat ik eigenlijk nog nooit heb geprobeerd. Tot ik onlangs te horen kreeg dat dit Amerikaanse merk op de proppen kwam met een nieuwe nagellak: de Color Amp'd. Nieuwsgierig? Lees dan zeker even mee!belgische fashion blog

De eerste keren dat het merk Orly voorbij glipte, begon ik net met make-up en bestond mijn abonnee-lijst op Youtube enkel uit Amerikaanse meiden. Het merk is enkele jaren geleden overgevlogen naar ons land en is al even te vinden bij de Di-filialen.

Orly belooft met dit product een perfecte manicure af te leveren, en een effect te creëeren zoals gelnagellak, maar dan zonder een lamp te gebruiken. Met 2 kleurlaagjes en 1 laag van de Flexible sealcoat zouden je nagels er piekfijn moeten uitzien!Wel, testen die handel!Wat me ten eerste opviel, was de verpakking. Het werd al aangegeven dat het dopje erg fijn zou zijn, en hoe belachelijk dat in eerste instantie ook lijkt, "een fijn dopje", het is werkelijk waar. Waar ik bij andere nagellakjes vaak de indruk heb dat ik het flesje toch niet helemaal kan afsluiten, hoor je hier echt een klik wanneer het flesje goed is afgesloten, Orly noemt dit de Gripper Cap, helemaal top!
Verder viel het me op dat het flesje dezelfde kleur heeft als het nagellakje, wat altijd handig is wanneer je er meerdere van in je collectie hebt. Ook heeft dit lakje een erg lang en vrij breed borsteltje, waardoor lakken echt heel makkelijk is.

Waarschijnlijk het grootste voordeel van deze nagellak: hoe egaal deze aanbrengt! Het viel me op dat ik nergens een kaal plekje overhad, of streepjes, of gelijk welke oneffenheid waar je anders vaak tegenaan botst. Ook bezit deze nagellak de smudge fixing technologie, wat wil zeggen dat wanneer je met je natte nagellak ergens tegen botst, het deukje zich vanzelf herstelt, en ik heb het getest, het is nog waar ook!


Hieronder zie je het resultaat: een heel egale applicatie en een erg mooi kleurtje, ik heb hier 2 laagjes van de kleurlak gebruikt, Heart of LA, en één laagje van de Flexible sealcoat. De lak droogde enorm snel en kan je gewoon verwijderen met remover! Ook blijft hij, zoals beloofd, een weekje goed zitten. Dik oké!belgische fashion blog

belgische fashion blogIk ben echt helemaal blij met dit lakje, het lakt fijn en ziet er gewoon érg goed uit. Wat vind jij. 


Deze producten heb ik ontvangen, niet gesponsord. 

Share:

3 reacties

  1. Hoeveel kosten de lakjes? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. titanium arts
    TATONIC ART CUSTOMING titanium ring · TATONIC ROCKING T-TATONIC ROCKING 바카라 사이트 T-TATONIC ROCKING T-TATONIC. This unique and novcasino original design is crafted with worrione the use of sustainable worrione

    BeantwoordenVerwijderen