Eylure Lengthening N° 116 Lashes.

If there is 1 product I haven't really tried before, it has to be fake lashes. I don't know why, but I've always seen it as a unnecessary struggle that I'd better avoid. Until now. I was browsing the lashes at the drugstore recently, and these ones from Eylure really caught my eye. Wanna have a read?

Als er één product is waar ik altijd een beetje schrik van had om het uit te proberen, dan zijn het toch wel valse wimpertjes. Ik weet niet goed waarom, maar ik heb het altijd een beetje gezien als een onnodig gedoe waar ik beter niet aan begon. Tot nu. Toen ik onlangs de drugstore binnenliep, vielen deze wimpertjes van Eylure me op. Lees je even mee?
I've always heard these lashes should be amazeballs, and boy, they are! First of all, you get one set of lashes and an adhesive included. On the packaging, it says that these lashes are lightweight and reusable. On the back, you find some instructions and you also find a picture that shows you what the final product should look like, genius!

Ik heb altijd al hele goede dingen gehoord over Eylure, en ja hoor, bevestigd! Je krijgt in dit pakje 1 setje wimpertjes, en je krijgt er ook een lijmpje bij, dat verrassend goed werkt. Op de verpakking wordt er gezegd dat deze wimpers heel licht zouden moeten aanvoelen en dat ze herbruikbaar zijn. Op de achterkant vind je ook enkele instructies en een foto die laat zien wat het eindresultaat moet worden.


Once you've trimmed these lashes, they go on like a dream and feel pretty good. I have quite big eyes, and even I had to trim one little piece of to make them fit perfectly. I have to say, you can feel them hanging around, but it's nothing unbearable. Since these have the finest little seam you can imagine, they blend in seamlessly and you don't even need to put eyeliner on top to cover the seam.

Eens je deze wimpertjes op maat hebt geknipt, brengen ze echt vrij makkelijk aan voelen ze oké. Ik heb vrij grote ogen, en zelfs ik heb een stukje moeten afknippen om ze goed te laten passen. Ik moet zeggen, je voel ze wel zitten, maar het is niets wat ik totaal niet kan verdragen. Omdat deze wimpertjes een heel dun randje hebben, blenden ze ook heel makkelijk in en je hoeft zelfs geen eyeliner er overheen aan te brengen om het naadje te verbergen. 
I'm really happy that I've found these lashes, although they could be a little less long for me. But hey, it's says lengthening on the package, so you can expect that.

Ik ben echt heel tevreden over deze wimpertjes, maar ze zijn denk ik net een tikje te lang voor mij. Maar hé, er staat "lengthening" op de verpakking, dus kan je ook wel verwachten dat ze vrij lang gaan zijn. Do you guys have any lash-recommendations? Leave them in the comments below!

Share:

5 reacties

 1. Mooie wimpers! Ik vind nepwimpers ook altijd een ding hoor, weet nooit zo goed wat ik er van moet vinden whaha! Deze zien er wel erg mooi uit, maar denk dat als ze iets korter waren, helemaal perfect zouden zijn! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wimpertjes! Ik heb nepwimpers nog nooit gebruikt, maar als ik deze zie moet ik het toch eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een heel mooi exemplaar! Ik ben er zelf niet echt handig mee, maar ja oefening baart kunst zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woow! Deze vind ik écht heel erg mooi! Moet ze misschien toch maar uitproberen:)

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je goed! Jammer dat ik zo'n kluns ben met wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen