If You Want To Say "Face On Fleek".

On fleek,..on fleek,..on fleek,...! I don't know who started this whole "on fleek" thing, but I have to admit that every time I see something I really like, I'm just like "Well, that's on fleek, you know?!". I'm not the best at eye makeup, nor do my eyebrows look like they were made for Instagram, but I did like my face make-up a couple of days ago, wanna have a look? 


Wie heeft die term ook eigenlijk uitgevonden? Ik heb geen idee, maar ik moet toegeven dat ik er toch ook vaak gebruik van maak! Nu ben ik zeker niet de beste in het maken van mooie oogmake-up looks, en mijn wenkbrauwen zien er ook niet echt uit alsof ze voor Instagram gemaakt werden, maar enkele dagen geleden vond ik mijn gezichtsmake-up er wel leuk uitzien, kijk je even mee?







A couple of days ago, I was watching a video on Kathleen Lights' channel and she sad how much she loved a beautifully bronzed skin without any heavy contour going on. I completely agree! When I'm getting ready in the morning, I hardly have time to do a decent face of make-up, let alone I want to fuss around with contour. But,..I do want my face make-up on fleek!


Enkele dagen geleden was ik een video van Kathleen Lights aan het kijken, en zij vertelde hoe mooi ze het vond wanneer de huid er erg bronzy uitziet, maar zonder een echte contour te gebruiken. Ik ga daar helemaal mee akkoord! Wanneer ik me 's ochtends opmaak, heb ik meestal niet de tijd om een deftige make-up look te maken, laat staan dat ik tijd wil verliezen met contouren. Maar,... ik wil mijn gezichtsmake-up wel on fleek hebben hoor!









If I want my skin to look radiant and healthy, I always pick these three products. The first one is the H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan, my favorite bronzing powder ever en super cheap! It has a really nice colour and never looks muddy or orange. I also pick a blush which really gives me a super healthy look, my favorite at the moment being the Make Up Studio blush in Silk Rose, a beautiful, quite bright pink blush with tons of beautiful shimmers! And although that blush is a bit shimmery, I like to add my highlighter, my favorite one still being the Essence Sun Club Bronzer/Higlighter in Sun Light! This product gives you the most beautiful glow, and never looks like it's sitting on top of the skin. Love it!


Wanneer ik wil dat mijn huid er gezond en wat glanzend uitzie, ga ik altijd voor mijn 3 vaste productjes. De eerste is de H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan, mijn favoriete bronzing powder ooit en heel goedkoop! Het heeft een super mooie kleur en ziet er nooit modderig of oranje uit. Ik kies ook een blush die me een super gezonde look geeft, mijn favoriet van dit moment is de Make Up Studio Blush in Silk Rose, een prachtige, vrij felle, roze blush met flink wat prachtige shimmers. En ook al is die blush wel wat glanzend, hou ik er toch van om nog een highlighter toe te voegen, mijn favoriet is nog altijd de Essence Sun Club Bronzer/Highlighter in Sun Light. Dit products geeft je de meest prachtige glow, en lijkt nooit op de huid te zitten. In love!




Which products do you like the most to get your face make-up on fleek?

Share:

2 reacties