Hi. Hello. It's me again.

Jep, het is ondertussen bijna een maand geleden dat ik nog van me liet horen, maar hier ben ik nog eens hoor! In mijn laatste update gaf ik al weg dat ik alleen zou schrijven wanneer ik er helemaal klaar voor was, er plezier en vond en ik iets wou delen. Wel, dat is nu dus zo'n moment/ periode. Vandaag geef ik jullie een life update en laat ik kortom even weten hoe het met me gaat.


Eerst en vooral: wat een maand heb ik achter de rug! Ik kan niet geloven dat ik door deze maand ben geraakt zonder er werkelijk even onderdoor te gaan, maar ik richt me tot hierboven en ben heel dankbaar dat de maand bijna voorbij is. Laat het ons even overlopen...

Eind september startte het nieuwe academiejaar,.. voor de vijfde keer ondertussen (whut?!). Ik begon dit jaar in de Master Management en Beleid van de Gezondheidszorg, zoals mengen onder jullie wel weten, maar... maar... maar. Ik kon me er na twee weken écht helemaal niet aarden en ondanks het feit dat mensen met een economische achtergrond enorm aangespoord werden voor deze master-opleiding te kiezen, bleek dat allesbehalve waar wanneer je de vakken goed bekeek.

Aangezien ik van de Bachelor Handelswetenschappen kwam, besloot ik dan maar dat ik na twee weken terug naar mijn roots ging en aansloot bij de Master Handelswetenschappen, Finance - en Risicomanagement. Welcome home, zou ik zeggen! De administratieve rompslomp daarentegen, daar bespaar ik jullie liever van. Daarnaast kwam de zoektocht naar een masterproef, promotor en stage er ook nog bij, en eindelijk lijkt alles een beetje in de plooi te vallen. Godzijdank!

Daarnaast ben ik ook enorm bezig geweest met het bodybuilden, wat je wel al kon lezen mocht je me volgen op Instagram. Eten, proteïne-rijke repen en zoveel meer zijn me rond de oren geslingerd en het wereldje bevalt me nog steeds erg goed!

Een minder kantje van de afgelopen maand was dan weer de anxiety. Die stond echt op een niveau dat ik al een hele tijd niet meer heb gevoeld of ervaren, en dat maakte de afgelopen periode er niet makkelijker op. Niet echt buitenkomen, enkel naar de gym, niet lekker in mijn vel en even mezelf helemaal kwijt zijn, dat vat de afgelopen periode voor mij mentaal vrij goed samen.

Verder merk ik dat ik even nood had aan het schrijven van dit artikel, net als dat ik wat meer aan mezelf moet denken. Ik werk me te pletter voor mijn job als jobstudent, studeer erbij én ook bodybuilding wil ik niet aan de kant laten. Ik voel dat mijn lichaam even een soort "reiniging" nodig heeft en dat ik even moet zoeken naar mezelf, dat ik daar echt eens de tijd moet voor nemen.Zo, ik denk dat dat het was voor vandaag. Niet zo heel spannend, maar dat zijn jullie ondertussen wel gewoon van me. Hoe gaat het met jullie? 

Tags:

Share:

1 reacties

  1. Het is veel allemaal zeg! Hopelijk vind je snel weer je draai en loopt straks alles weer op rolletjes!

    BeantwoordenVerwijderen