Sunday Shenanigans.

Goeiemorgen-morgen, goeiedag! Ja, ik weet het, cliché, maar het werkt altijd op zondagmorgen. Ik heb me gisteren even helemaal goed gedaan aan lekker eten, trainde tot ik bijna letterlijk sterretjes zag en ik blog sinds een viertal weekjes weer iedere dag. Benieuwd wat er nog allemaal op het programma stond? Lees dan zeker even mee!

Het begin van de week is voor mij meestal een kwestie van resetten. Ik bekijk mijn trainingsvooruitgang, wat ik allemaal gegeten heb die week, wat ik voor de rest allemaal gedaan heb, enzovoort,...

Op woensdag was het zover: de infoavond van mijn nieuwe opleiding: Master of Science in het Management en Beleid in de Gezondheidszorg. Ik weet het, een hele mond vol! In principe wist ik natuurlijk wat de richting inhield en waar de lessen doorgingen, maar ik vond het wel de moeite om eens de nieuwe gezichten te zien van medestudenten en nog eens in het lang en het breed te horen waar ik me de komende 9 maanden zoal mee ga bezighouden. Voor de rest is alles bijna rond voor deze opleiding, al is het nog even wachten op enkele vrijstellingen die ik heb ingediend, aangezien ik met mijn economische achtergrond het één en het ander al gezien heb wat in deze richting aan bod komt. We shall see!

Voor de rest heb ik het gevoel dat ik één van mijn beste weken achter de rug heb op het vlak van training. Mijn squats lukken steeds beter en ik voel ook dat mijn andere oefeningen meer bevestiging krijgen. Dit resulteert dan ook in spiertoename en daar ben ik super-duper blij om. Gisteren (vrijdag), had ik wel zo even een "Ben ik nu verdikt?"-moment, maar natuurlijk was dat nergens echt voor nodig, want de paar 100 gram die erbij zijn, zijn heel waarschijnlijk spieren en geen vet. Zo zie je maar, the scale doesn't say it all!Verder is mijn week vrij rustig verlopen, wat artikeltjes geschreven, wat goals gemaakt voor mezelf en me alvast beziggehouden met enkele voorbereidingen voor het nieuwe academiejaar. Ik ben trouwens nog op zoek naar een nieuwe agenda en die mag er best leuk uitzien, dus mocht je een suggestie hebben, laat die dan zeker achter in de reacties!Hoe is jullie week geweest?

Tags:

Share:

0 reacties