De 5 sales die je niet mag missen.

De sales zijn al bezig/ komen stilaan op gang. Ik ben iemand die echt deze periode afwacht om m'n slag te kunnen slaan als het op beauty aankomt, maar ook op het vlak van kledij kan ik wat korting best smaken. Vandaag zet ik voor jullie de 5 sales op een rij die je niet mag missen!

belgische beauty blog1. The Body Shop.


Niks zo fijn rond deze tijd van het jaar dan je lichaam helemaal in te smeren met een lekkere, dikke bodycream, toch? Ik heb al heel wat merken en formules uitgeprobeerd, maar de body butters van TBS blijven toch een échte favoriet. Ze zijn énorm dik - fatty dik - maar ze smeren zo makkelijk uit en trekken zo snel in! Tja... wat wil je nog meer? Rond deze periode vind je een flinke korting bij hun kerstproducten, maar ook op het gewone gamma mag je binnenkort een buitenkansje verwachten!2. Feelunique.


Dit is een webshop die ik zo weinig voorbij zie komen, maar waar ik zo enorm vaak op rondkijk - en per ongeluk ook men winkelmandje op vul, oeps! Als je een echte Beauty Queen bent, kan je hier zeker jouw hartje ophalen. Zelfs de erg luxe merken zoals Estée Lauder en Yves Saint Laurent kan je hier scoren met een procentje! 3. Zara.


De Zara sale. Ik moet zeggen dat ik onlangs eigenlijk wel al écht genoeg heb uitgegeven, - waarom is alles ook zo mooi?! - maar toch vind ik dit één van de sales waar je heen moet. Op hun website vind je tevens ook een kopje met "Special Prices" waar je in andere periodes van het jaar ook een leuke korting kan vinden. Had jij niet nog dat paar rode schoenen met die oh-zo-leuke hakjes nodig?


4. Lush.


Ja, tuurlijk joh! Ik probeerde wel al eens binnen te gaan in de Lush winkel in Gent, maar dat was gewoon onbegonnen werk. Gelukkig bestaat er ook zoiets als een webshop, en daar is iedereen natuurlijk voor te vinden! Aarzel niet, want de lekkerst ruikende zeepjes en douchegels verkopen snel uit!5. Zeb.


Een Belgische mode-keten met een aanbod aan kleding om U tegen te zeggen: Mango, Pepe Jeans, Vero Moda, Vila,... you name it! Zij doen nu al volop aan koppelverkoop en begin januari is het natuurlijk helemaal de moment om je slag te slaan! - "Voor mij de Jacqueline De Yong collectie, graag!"Welke websites mag ik nog zeker niet uit het oog verliezen? Laat het even achter in de reacties en dan kunnen we gezellig samen shoppen!

Tags:

Share:

1 reacties