Hallo, 2017!

Je bent misschien alles al aan het voorbereiden sinds deze ochtend voor het grote diner vanavond, of misschien doe je het net als ik rustig aan en maak je er een gezellige avond van. Hoe dan ook wens ik jullie een prachtig eindejaar toe. Laat ons even terugblikken op 2016 en 2016 verwelkomen!
2016, wat ben jij een rollercoaster geweest! Ups, downs, mezelf leren kennen en er een nieuwe passie bijgekregen.

2017, wat een jaar zal jij worden!

In 2017 hoop ik vooral mezelf verder te ontdekken en eigenlijk vooral mijn leven verder te zetten zoals ik nu handel. School zal natuurlijk een belangrijke rol spelen het komende jaar, maar ik wil het me niet volledig laten opslokken. Werken zal ook belangrijk zijn, maar ik wil het ook niet al m'n tijd laten opslokken. Ik wil eigenlijk vooral meer tijd maken voor mezelf. Af en toe een uitstapje, eens lekker shoppen, een etentje plannen en gewoon echt eens een hele dag voor mezelf uittrekken: lekker koken, foto's maken, trainen, bloggen.

Ik denk dat trainen een heel belangrijke rol in mijn leven zal spelen, net zoals het in 2016 deed. Het zorgt voor een regelmaat in mijn leven en ik voel me, en ik bén, nu fitter dan ik ooit geweest ben. Ik heb nog helemaal mijn droomlichaam niet bereikt - bestaat dat wel? - maar dat is net de schoonheid: je kan er zolang aan werken en knutselen en boetseren als je zelf wilt. Laat die gewichten maar komen!

Ook wil ik mezelf toelaten om me creatief helemaal te uiten en dat kan werkelijk van alles betekenen: fashion, make-up, schrijven, fotografie... Ik wil gewoon écht een keertje mezelf kunnen zijn, me helemaal ontplooien en ontdekken wat voor mens ik eigenlijk écht wil worden. Dat willen we allemaal toch, niet?


Kortom: ik wens jullie allemaal een prachtig eindejaar toe en een spetterend en gezond 2017. Mogen al je dromen uitkomen!

Tot volgend jaar, liefs, Fien. 

Tags:

Share:

0 reacties