It's a new dawn, it's a new day.

Ken je dat? Zo totaal geen tijd meer hebben om alles neer te pennen, dan ineens een zee van tijd te veel hebben in een weekend, in een zwart gat vallen en zin hebben om de pen terug vast te grijpen - of in dit geval het toetsenbord? Daar ben ik zowat aanbeland. Mijn leven is de laatste maanden vrij drastisch veranderd en aangezien ik altijd iemand ben geweest die alles graag neerschrijft, vond ik dit een ideaal moment om de draad terug op te pikken. Lees je even mee?
Mijn opleiding, die had ik eind vorig jaar eigenlijk al afgerond: jippie-ka-jee! Toch wou ik nog even wat verder studeren en koos ik ervoor nog een nieuwe master op te starten. Ik voelde jammer genoeg al snel dat ik mij niet meer 200% thuis voelde in het studentengebeuren en na wat getouwtrek besloot ik een dikke maand geleden dat het over & out was voor mij en ik een nieuw hoofdstuk wou beginnen, een nieuwe pagina wou omslaan, de tandem van mijn eigen leven in gang wou zetten, hoe je het ook wil noemen.

Ik besloot om pen en papier erbij te pakken en een leger aan motivatiebrieven de deur uit te sturen: werkendag! Ik mag van enorm geluk spreken en na mijn tweede sollicitatie was alles in kannen in kruiken. Morgen start ik mijn derde werkweek en ik moet zeggen dat het me enorm bevalt. Ik leer nieuwe dingen, zet opgedane kennis om in de praktijk en leer een heleboel nieuwe mensen kennen. *Blessed*

Voor de rest is Fientje nog altijd Fientje al heb ik wel geleerd om prioriteiten te stellen de afgelopen maanden. Ik kom op de eerste plaats, samen met familie en mensen die me nauw aan het hart liggen. Mijn werk is belangrijk, maar komt toch niet op de eerste plaats. Nieuwe mensen zijn mijn leven binnengewandeld, mensen waarvan ik hoop dat ze nooit meer vertrekken. Eén van mijn passies, fitness, doe ik nog steeds met enorm veel overgave en dat is ondertussen meer een lasso geworden waarvan je de knoop onmogelijk nog kan ontwarren dan een gewone bezigheid.

Beauty, hah, tuurlijk zit dat er nog altijd in! Die 15 minuutjes die ik 's morgens voor het werken uitrek om mijn make-up te doen zijn goud waard voor mij en wanneer ik er even tussenuit trek mag dat gerust een uurtje worden met een fijne Spotify playlist op de achtergrond.Komen hier weer meer regelmatig artikelen op? Ik hoop en kan bijna zeker stellen van wel. Zal het een allegaartje van alles en nog wat zijn? Waarschijnlijk wel.
Tot schrijfs!

Tags:

Share:

0 reacties