Settings On Mono. - Make-up Tips.

Aangezien ik nog wat van de oude stempel ben en een grote voorliefde heb voor een klein leger foto's aan de muren, heb ik natuurlijk ook mijn voorkeur wanneer het op kleur aankomt. Zwart-wit is enorm tijdloos en past werkelijk overal. Maar hoe zorg je er nu voor dat je make-up ook overkomt in een zwart-witte foto?belgische beauty blog

Schaduw creëeren moet zowat dé belangrijkste stap zijn. Haal dat contourpallet en die schitterende highlighter maar al boven en euh... wees niet te karig met het aanbrengen. Wanneer je je highlight écht wil laten opvallen is het leuk om van start te gaan met een cream en er daarna nog een poedertje overheen aan te brengen, zo valt het extra op in de foto! Zorg er ook voor dat je een contourkleur pakt die goed bij je huidskleur past, een ietwat assige kleur is zeker the way to go.


Wenkbrauwen en mascara. Je ogen vallen al snel wat weg in zwart-wit foto's dus een likje extra mascara of zelfs een setje valse wimpers mogen zeker aanwezig zijn. Verder vind ik het erg mooi wanneer je wenkbrauwen een tikje meer aangezet zijn, ze ramen je gezicht namelijk!


Ook je lipkleur mag je niet uit het oog verliezen. Een felle kleur spreekt een beetje voor zich, maar ben je toch iemand die meer van de nude kleurtjes houdt, kan je door middel van een lipliner of een extra glossje toch voor een mooi effect zorgen!

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

Welke foto's heb jij thuis zoal aan de muur hangen? 

Share:

0 reacties