"You do you."- producten.

Het hele beauty-gebeuren draait toch nog erg vaak rond trends, producten die op dat moment een hit zijn, maar daarna de weg afleggen van je make-up tas naar het achterste, donkerste hoekje van je lade om daarna nooit meer het daglicht te zien. Ik heb veel te veel van zo'n producten en daarom ben ik nu, na bijna acht jaar met beauty bezig te zijn - toch iemand geworden die alleen nog aankoopt wat ik écht gebruik. Drie staples deel ik vandaag met jullie. Kijk je even mee?


beauty blog

"Just wing it, life, eyeliner, everything." - een quote die ik zo goed als elke dag op mezelf toepas, inclusief de eyeliner. Na er jaren mee te sukkelen en meer verre nichten dan zusjes op mijn beide oogleden te toveren, lijk ik er toch enigszins in te slagen iets op mijn gezicht te tekenen wat op vergelijkbare winged eyeliner moet lijken. De beste is nog altijd de L'Oréal Super Liner, super makkelijk in gebruik, inktzwart en het lijkt eeuwig te lijken meegaan. Score!


Luscious lashes, of course! Ook al draag ik voor de rest geen make-up, mascara moet toch even mijn wimpers gekust hebben om me echt mezelf te voelen. De Faux Cils Push Up Angel mascara van Mayebelline blijft een dikke favoriet: separatie ten top, volume dik oké en geen klontjes. Halle-'fing-lujah. 


Lipstick. Ik draag het ietsje minder vaak dan vroeger, maar ik grijp er toch nog heel vaak naar. Voor mij is het dat laatste stukje decoratie dat je interieur nog mist, of dat bloempje dat een boeket nog moet vervolledigen. 01 Nude Rose, Rouge Eclat van Clarins, all the way!
beauty blogWat zijn jouw drie must-haves? Shoot! 

Share:

0 reacties