Favoriete dagcrème van het moment : Nivea Pure & Natural

Vandaag stel ik mijn favoriete dagcrème van het moment voor : de Nivea Pure & Natural verzachtende dagcrème.
Mijn huid wordt echt énorm droog tijdens de winter , dus werd het tijd voor een zeer voedende crème. Ik prefereer een crème die niet té vettig is , ik heb het gevoel dat die dan nooit intrekt en dat mijn foundation/ BB-cream gewoon niet mooi aanbrengt.


Ik zag deze staan bij het Kruidvat , ongeveer een maand geleden nu en besloot hem uit te proberen.
Het komt in een glazen potje , wat het wel duurzaam maakt , het geeft mij het gevoel dat mijn product beter beschermd is.

Wat de substantie betreft : het is een witte crème, zoals de meeste , zo niet alle dagcrèmes, en is middelmatig dik van substantie. Het voelt niet enorm dik aan , wat ik best wel fijn vind , en hij is ook niet te lopend , want dat zou het gevoel geven dat het niet veel doet voor mijn huid.
Hij smeert echt supermakkelijk uit en is zeer voedend voor mijn huid. Hij heeft ook geen storende geur , ruikt eerder aan de frisse kant.



Ik gebruik hem nu dus ongeveer een maand , en hij bevalt me echt zeer goed. Hij geeft me een soort  van verfrissend gevoel wanneer ik hem aanbreng , voelt echt superfijn.
Ik heb ook zeker een verschil gemerkt op mijn huid. Het is misschien niet direct zijn bedoeling , maar het heeft mijn huid ietwat egaler gemaakt en mijn huid is ook gewoon superzacht , net een babyhuidje!

Hij is ook niet echt duur , ik geloof rond de 7 euro bij het Kruidvat.

Een echte aanrader dus als je het mij vraagt!




Share:

0 reacties