Hero or zero : Catrice absolute eye Colour

Hallo iedereen!


Vandaag een artikeltje over de Catrice Absolute Eye Colours.
Ik heb ze in 4 kleuren : van linksboven naar rechtsonder : 090 Bring Me Frosted Cake , 080 Go, Charlie Brown! , 570 Plump Up The Jam, 400 My First Copperware Party

090, 080,
570, 400
090 is een matte gebroken wit kleur , 080 is een matte lichtbruine kleur met wat taupe erin , 570 is een bordeaux-bruine kleur met shimmers en 400 is een middenbruine kleur met shimmers.

Hieronder een betere foto , met de dekseltjes open :
 
 
 
 
Ik vind deze oogschaduws zeer goed meevallen voor hun prijs. Ze hebben tamelijk veel pigment ( zie foto onderaan met swatches. Ze zijn ook heel zacht. Wat ik wel ondervind , en dat is vooral bij de matte kleuren , is dat ze een beetje "poederig" , krijt-achtig zijn , wat betekent dat je je kwast goed moet afschudden voor je de kleur op je oog aanbrengt , anders zou het wel eens kunnen zijn dat er redelijk wat oogschaduw op je wangen valt. Ze blenden ook goed uit , wat voor mij belangrijk is voor de kleuren in mijn arcadeboog , je wil niet een strakke bruine lijn hebben daar natuurlijk.
 
Deze oogschaduw komt ook in een hele boel kleuren , rond deze periode gaan er een deel uit het assortiment en komen er nieuwe in de plaats heb ik gelezen. ( evenals andere producten die Catrice gaat vervangen).
 
Ik vind dat ze zeker hun prijs waard zijn, want het is wel mooie kwaliteit die je krijgt voor je geld. Een aanrader dus!
Swatches van links naar rechts : 090 , 080, 570, 400
De kleurtjes zijn in het echt iets lichter dan op foto.
 
 
Voor wie is deze oogschaduw nu geschikt?
  • Voor mensen die op zoek zijn naar een budget-oogschaduw.
  • Wanneer men op zoek is naar kwaliteit, voor een klein prijsje ( wat iedereen wel wil denk ik!)
Nadelen?
  • De matte kleurtjes durven al eens kruimelen
Deze oogschaduw mogen we dus als Hero bestempelen! :)
 
Hebben jullie nog kleurtjes die je kan aanraden? Laat ze dan zeker hieronder achter!
xx Fien

Share:

1 reacties