Shoplog : Kruidvat : Rimmel, Maybelline,...!

Hallo iedereen!

Vandaag een eerste shoplog voor jullie , weliswaar met foto's.
Ik ben vandaag naar het Kruidvat geweest , waar ik enkele leuke productjes heb gescoord!
Wat ik zo fijn vind aan het Kruidvat , is dat er wel altijd iets leuks in promotie staat , vandaag waren dat de Labello lippenbalsems en de Rimmel Apocalips Lip Lacquers.


Eerste product : de Gosh BB-cream. Dit is gewoon een back-up , omdat mijn huidige tubetje bijna op is. Ik vind dit een heel fijne BB-cream , hij is niet te licht voor mijn huid en het voordeel is dat ze ook nog in donkerdere tinten beschikbaar zijn . Ik draag het nummertje 2 en ik denk dat het tot 4 of 5 gaat. Het is een lichte dekking en voelt vrij hydraterend aan , de cream is nog een beetje plakkerig als je hem net op hebt , maar dat betert naarmate je hem draagt en natuurlijk wanneer je alles in plaats poedert.


 

 
Als tweede kocht ik de Maybelline Falsies mascara . Eerlijk gezegd de béste mascara die ik al gebruikt heb. Ik vind hem echt superfijn. Wimpers die ietwat dramatischer zijn zijn echt mijn ding , omdat ik graag heb dat ze mooi gedefinieerd zijn wanneer ik bijvoorbeeld geen oogpotlood of oogschaduw draag. Een echte aanrader dus! Beide afgelopen productjes kosten ongeveer 12,50 €.

Zoals al gezegd stonden de Labello lippenbalsems in promotie , ik denk dat het iets was 1 kopen + 2de voor halve prijs. En ik vind deze balsems echt super . Wat ik er vooral aan apprecieer is dat ze niet vettig zijn , niet glibberig. Deze voelen gewoon heel zacht aan en hydrateren je lippen goed. Ze hebben versies zonder kleur , maar er zijn er ook die wat kleur afgeven. De kleur is dan mooi subtiel en het geeft toch iets extra aan een lippenbalsem. Met de korting had ik de drie lippenbalsems voor ongeveer 4 €.


 
 

Vervolgens nog 2 Rimmel- productjes . Het eerste is de Rimmel nagellak in een vuil groen , khaki kleurtje. Het is er eentje uit de 60 seconds lijn  , die dus zeer snel moeten drogen, ik heb deze nog niet uitgeprobeerd , maar ga er denk ik wel een review over schrijven , met wat meer info en of hij nu echt zo snel droogt . De Rimmel nagellak kostte € 4,99.
 
Het andere Rimmel product is de Rimmel apocalips lip lacquer in de kleur  Celestial. In de tube lijkt het eerst een donkerroze kleur , maar het gaat meer naar het fuchsia op eens op je lippen. Dat kan natuurlijk ook afhangen van persoon tot persoon door het pigment van je eigen lippen. Het is een zeer fijn product, blijft ook veel langer zitten dan een normale lipgloss. Het droogt tot een bijna matte finish , wat echt zeer mooi is. Met de korting kwam hij op € 8,99.
 

 
 
Ik kocht ook nog een nagelvijl van het merk Impulsz die zowel kan dienen voor kunstnagels als voor natuurlijke nagels staat er op de verpakking, en hij heeft verschillende zijden met verschillende functies. Deze kostte €3,50.
 
Als laatste kocht ik ook nog deze nog deze oogmakeup-pads van de Albert Hein, om dus je make-up te verwijderen , ze waren maar 1 euro , dus ik dacht , meenemen en proberen!
 
 
Ik ga sowieso over enkele productjes een review schrijven zodat ik jullie wat meer informatie kan geven. Indien jullie een review aanraden dat jullie wel interesseert , laat dan een reactietje achter hieronder! Alvast bedankt om dit artikeltje te lezen en tot de volgende!

Share:

0 reacties