Hero or zero : Maybelline 24hr Color Tattoo ( een review!)

Hallo iedereen!

Vandaag een artikel over misschien een iets minder budgetproof product , maar toch nog altijd betaalbaar : de Maybelline 24hr Color Tattoo's. Ik heb de kleuren "Eternal Gold"(05) en "Permanent Taupe (40) om jullie te tonen.

Bovenaan : Permanent Taupe ( 40) , onderaan : Eternal Gold
(05)


Met flits : links : Eternal Gold en rechts : Permanent Taupe

Idem , zonder flits
Deze producten zijn creme-eyeshadows , wat wil zeggen dat je ze aanvoelen als een crème , vergelijkbaar met de Mac Paint Pots. Je kan ze gebruiken als oogschaduwbasis , of als een basiskleur bovenop je oogschaduw-primer om de kleur oogschaduw die je gaat gebruiken intenser te maken. Ze zijn , zoals ik al zei , vergelijkbaar met de Mac Paint Pots , die ik ook in mijn bezit heb , en ik zie of voel niet veel verschil tussen beide producten.

In de naam van het product staat : 24 hr Color Tattoo , ik moet eerlijk bekennen , ze blijven geen 24 uur zitten. Ik denk dat een goeie 8 uur een betere indicatie is. Het blijven nog altijd creme shadows , dus na verloop van uren gaan ze wel creasen, alleszins toch bij mij.

Wat een zeer groot pluspunt is aan de Color Tattoos van Maybelline is dat ze zeeeeeer gepigmenteerd zijn. Wie de Paint Pot van Mac kent in Rubenesque , heeft misschien ook al ondervonden dat die niet zo gepigmenteerd is. Eternal Gold is een meer gouden kleur dan Rubenesque , maar heeft tevens shimmers erin zitten , en deze is veel gepigmenteerder dan de Mac Paint Pot.

De "Eternal Gold" is dus een beige-gouden kleur met shimmertjes erin , de shimmers zijn ook duidelijk zichtbaar wanneer je het product aanbrengt.
"Permanent Taupe" is zoals de naam het zegt , een taupe kleurtje , deze is mat en eveneens zeer gepigmenteerd. ( zie swatches onderaan artikel).

Voordelen :
  • Super gepigmenteerd
  • Mooie selectie van kleuren in de collectie
  • Meer budgetproof dan de Maac-versie
Nadelen :
  • Ze creasen naar het einde van de dag , wat eigenlijk vrij normaal is , maar voor sommige mensen misschien een probleem kan vormen.
Dit product zou ik zeker aanraden , en kan dus bestempeld worden als : Hot!
Zo , ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben! En tot de volgende!

Disclaimer : deze producten zijn zelf gekocht en werden dus niet opgestuurd.


Swatches : met flits , links : Eternal Gold , rechts: Permanent
Taupe
 Swatches zonder flits : idem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Share:

0 reacties