Review : Herôme beschermende top coat.

Mijn favoriete top coat vandaag! Aka : de Herôme beschermende top coat.

 
Ik ga het vandaag hebben over de beschermende top coat : beschermt de lak en geeft een hoogglans effect.
Met wat er op het doosje staat , ga ik helemaal akkoord! Hij beschermt mijn nagellak superlang , ik kan lang genieten van mooi gelakte nagels. Hij geeft een hoogglans effect? Sure he does! Mijn nagels glanzen en zien er mooi uit.
 
Ik gebruik deze nagellak niet alleen als top coat.
Wanneer ik eens geen zin heb om nagellak te dragen , dan breng ik gewoon deze beschermende top coat aan. Wat doet het dan voor mijn nagels? Het zorgt ervoor dat mijn nagels sterker worden. Het is als het ware evens een time-out voor mijn nagels : ik draag geen gekleurde nagellak en ze worden beschermd door deze top coat. Ik heb dit al verschillende keren uitgetest , en telken komen mij nagels er sterker uit. Als referentie : ik heb héél broze nagels , ik kan ze meestal niet wat laten groeien om mooiere nagels te hebben , want ze breken gelijk af. Dat heb ik dus niet wanneer ik laat ons zeggen enkele dagen "enkel top coat" inlas met dit product. De beurten daarna waarbij ik wel gekleurde nagellak gebruik , merk ik echt dat mijn nagels sterker zijn en dat , wanneer ze langer worden , niet zo gemakkelijk meer afbreken.
Dit is als het ware een reddertje voor mijn broze nagels.
 
 
 
Er zijn nog 2 redenen waarom ik dit product zo graag heb. Ten eerste heeft hij een redelijk dun borsteltje , de meesten onder jullie zullen denken : "Een dikker borsteltje is toch net makkelijker? Dan hoef ik er niet zo vaak over te gaan!". Wel , ik vind met een base - en top coat het gemakkelijker om een dunner borsteltje te hebben , zo kan ik preciezer werken met het product en eindigt het niet over mijn volledige vinger. ( wat ik nogal vaak tegenkom met dikkere borsteltjes).
De laatste reden : het product gaat héél lang mee . Door het dunnere borsteltje verkwist je uiteindelijk minder product , en je hebt helemaal geen lagen en lagen nodig van dit product om het zijn werk te laten doen. Met 1 dun laagje is mijn nagel beschermt en glanst hij supermooi.
 
 
 
Ik kan deze top coat werkelijk aan iedereen aanbevelen! Mijn nagels zijn er veel door verbeterd en ik kan nu eindelijk genieten van langere nagels en een DIY-french manicure :)
 
Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben .
Laat zeker een reactietje achter wat je ervan vond en tot snel weer!
xoxo Fien.


Share:

0 reacties