Review : Nivea Waterlily & Oil douchegel

Vandaag gooien we het over een meer skincare-boeg : mijn favoriete douchegel van het moment.
Omdat ik regelmatig last heb van exceem op mijn armen , las ik onlangs bij iemand dat een douchegel die olie bevat beter is voor mijn type huid. Ik heb dan onmiddellijk deze douchegel aangekocht en gebruik hem nu een paar weken. Hier volgt mijn mening!


Wanneer mijn huid iets droger is , en ik gebruik deze douchegel , verzacht die droogte gelijk en voelt mijn huid veel zachter aan.En dat kan ik zeker gebruiken in deze koude wintermaanden ( lente , waar blijf je?!). Wanneer ik dus voel dat de irritatie aan mijn huid (vooral op de onderarmen) de kop op steekt , doet deze douchegel me echt goed.

Het is een gel , en dus iets dikker dan gewoonlijk. De geur vind ik echt fantastisch , het is een milde , bloemige geur. Het trekt ook wat in de huid , wat dus verklaart voor mij waarom hij zo snel werkt. Hij voelt totaal niet vettig aan , wat je met andere douchegels wel eens kan hebben.

Ik ben dus superblij dat ik deze douchegel heb ontdekt en raad hem dan ook aan iedereen aan!

Tot de volgende! xoxo Fien

Share:

0 reacties