Announcement!
ENG: Yes, I do have a very important announcement to make. Nope, I'm not going to move house, nor am I going to stop blogging, but,...I won't be blogging exclusively in Dutch any longer. I've made the decision to also tell you all my thoughts on beauty products, share my newest outfit posts,..in English.
I just want to inspire more people, and I have the feeling I can express myself better in English than in Dutch when it comes to beauty and fashion. Maybe because I watch British Youtubers  and read their blogs more than blogs in my own language? For the Dutchies: you will still be able to read the same post in Dutch, but you'll just have to scroll down a little. See you next time!


DUTCH: Ik heb inderdaad een heel belangrijke aankondiging. Ik heb besloten om niet langer alleen maar in het Nederlands te bloggen, maar ook in het Engels. Mijn blog zal nog steeds over dezelfde onderwerpen gaan, beauty, fashion en lifestyle, maar de post zal gewoon in meerdere talen te lezen zijn. Ja, ik zal in het begin misschien af en toe moeten zoeken naar mijn woorden en een klein grammaticaal foutje kan erin sluipen, maar ik heb een heel intensieve cursus Engels gehad doorheen mijn schoolcarrière en mits de juiste inzet zou dat geen groot probleem mogen vormen. Jullie zien dus nog steeds dezelfde posts, maar in 2 talen! Ik hoop dat ik hiermee nog een groter publiek kan bereiken en mijn passies kan delen met nog meer mensen. En verder,....zie ik je de volgende keer! Bye!
Share:

4 reacties

 1. Succes ermee! Zal wel wat extra tijd vragen, alles twee keer neerschrijven!


  BeantwoordenVerwijderen
 2. In twee talen bloggen is inderdaad een goed idee als je meer mensen wil bereiken.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier ook een tijdje over nagedacht, maar mijn engels is nog lang niet zo goed, dus ik ga er mee wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je tweetalig gaat bloggen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen