InstaShots.

Since I'm completely obsessed with Instagram recently (even more? Yes, indeed), I decided to share my favorite pics from the last couple of weeks here, on my blog. Gettin' excited? Take a look!
instagram shots blogger


Although it has taken me a good few months, I've been painting my nails constantly lately! My favorite color for this time of the year? Mint green, of course! This one is from L'Oréal (Color Riche) in de color 602.

Ik heb echt een hele periode achter de rug waarin ik mijn nagels niet lakte, maar de laatste tijd moet er gewoon steeds een nieuw, fris laagje aangebracht worden! Mijn favoriete kleur? Muntgroen! Deze is van de L'Oréal Color Riche le Vernis lijn - nr. 602.instagram shots blogger


Other bloggers will no doubt confirm: your laptop and SD card are basically your life. I'm still in love with my MacBook Air, as it's so slim and thereby easy to take with you!


Andere bloggers zullen het ongetwijfeld eens met me zijn: je laptop en SD kaart zijn gewoon onmisbaar en je vult er soms je hele dag mee. Ik ben nog steeds zo blij dat ik een MacBook Air heb aangeschaft, het is zo énorm dunnetjes!instagram shots blogger
'Cause it ain't no summer if there ain't no flowers, am I right? I love having flowers around, especially in the summer time, as it makes your home so much more colorful and full of live!


Zeg eens eerlijk, zijn bloemetjes geen must-have in de zomer? Ik vind alleszins van wel, ze fleuren alles zo ontzettend op!


instagram shots blogger

Now, this may seem a bit weird for all the non-coffee lovers out there, but when I go to sleep, I'm so looking forward to my next cup in the morning! Breakfast is my favorite meal of the day, and the most important one.


Als je echt niet van koffie houdt, kan je je dit misschien moeilijk voorstellen, maar wanneer ik 's avonds mijn bed in duik, kijk ik eigenlijk al uit naar mijn kopje koffie de volgende ochtend. Sowieso is het ontbijt mijn favoriete maaltijd, en het is natuurlijk ook de belangrijkste!

instagram shots bloggerCompared to the "normal" temperatures in the summer time here in Belgium (read: around 20°C max., rainy, windy,..) it has been so hot here recently! Hot weather also means "minimal make-up time". For me, that equals tinted moisturizer, some cream blush, lip balm, mascara and the brows. 


Oh jeetje, wat is het hier in België warm geweest de laatste tijd! Waar we normaal maar een regenachtig, niet al te warm en winderig weertje gewoon zijn, hebben we heel wat dagen van +25°C achter de rug. Zo'n warm weer vraagt natuurlijk om een aangepaste make-up routine: tinted moisturizer, de wenkbrauwen, lippenbalsem, mascara en cream blush. 

instagram shots bloggerMy favorite thing to do when I wake up in the morning is to open the curtains and look at the sky. When having a bit of look, this is what I wake up to in the morning.


Ik doe niets liever dan 's morgens opstaan, de gordijntjes opendoen en kijken hoe de lucht er vandaag uitziet. Wanneer ik dan een beetje geluk heb, word ik wakker met dit zicht voor m'n neus.


instagram shots blogger

The only thing I really want to say about this picture, is the same as what I wrote as the description on Instagram: "Worn shoes mean you've been exploring the world. Keep it up."Het enige wat ik echt te zeggen heb bij deze foto, is hetzelfde als wat ik gebruikte als beschrijving op Instagram: "Worn shoes mean you've been exploring the world. Keep it up."


instagram shots blogger

When I was walking around Ghent the other week, I stumbled across a small square, where I found a beautiful view and these lovely flowers. Aren't they pretty in the sunlight?


Toen ik vorige week eventjes Gent rondwandelde, vond ik een leuk, klein pleintje waar ik nog nooit echt stilgestaan heb. Daar vond ik ook deze prachtige bloemen, zijn ze niet mooi, zo in het zonlicht?


instagram shots blogger

What's your favorite find of this week?


P.S. Don't forget to follow me on Instagram!

Share:

2 reacties