Fashpiration Friday.

Vrijdag, een dag om het weekend goed in te zetten. Misschien doe je dat met een lekker hapje en een drankje, of met een kijkje naar je favoriete webshops (of misschien wel met beiden *guilty*!). Vandaag toon ik enkele leuke items die ik heb gespot en even met jullie deel. Lees je mee?


De flared jeans zijn weer helemaal in, en het is toch even een item waar voor-, maar vooral veel tegenstand bij komt kijken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er eerst niet helemaal voor te vinden was, maar deze week in de paskamer was ik toch aardig verrast toen ik het aantrok. Ja, je moet het inderdaad een beetje aankleden en er een hakje onder zetten, maar verder vind ik het helemaal niet verkeerd!Trench & suède, kan het nog meer on trend zijn? Trench coats zijn tijdloos, elegant en vrijwel met alles te combineren. Suède is terug van weggeweest en vind je terug in truitjes, broeken,.. en je favoriete trench! Ik ben helemaal fan van dit modelletje!

Tijdloos en o-zo-chique. Zo kan je dit stuk het best omschrijven. Dit is een prachtig getailleerd jasje dat ik zo zou dragen over een chique zwarte pantalon met een stel mooie schoentjes eronder. Nog even een subtiel tasje toevoegen, je haar op een strakke staart, een rode lipstick op en off you go!Lange hemden zijn ook helemaal in en daardoor krijgt het houthakkerstrendje een verlengstuk, letterlijk en figuur. Dit is een erg leuk stuk voor op een casual herfstdag, gecombineerd met een simpele jeans en een paar leuke laarsjes eronder!Als laatste heb ik nog iets énorm basic, maar eigenlijk onmisbaar: simpele, zwarte court shoes. Iedereen moet toch een paar zwarte hakken hebben in zijn collectie, niet? Ze maken je outfit instant elegant en zo chique!

Welke kledingstukken/ accessoires zijn jou de laatste tijd opgevallen? 

Share:

1 reacties