My top knot, hier gaan we!

De laatste tijd is het énorm rust geweest op mytopknot.be. En hoe jammer ik het ook vond, ik had er mijn redenen voor. Vandaag geef ik jullie een kleine update en vertel ik jullie waar je je de komende tijd aan mag verwachten. Lees je even mee?Oh God, wat is het de laatste maand toch énorm druk geweest! Mijn plan was om een tijdje geleden mijn blog terug op gang te trekken, maar heb ik me daar even aan mispakt!

Op 21 september begon het nieuwe academiejaar en om een scenario zoals vorige jaren te vermijden, waar ik moest ploegen en harken om alles op tijd in mijn hoofd te krijgen, besloot ik om me helemaal te richten op het studeren. Dat, gecombineerd met een lessenrooster om U tegen te zeggen, zorgden ervoor dat ik 's avonds helemaal pompaf was en mijn laptop nauwelijks nog op m'n school nam.

Maar toch ondervond ik, zeker de laatste week, dat er echt iets ontbrak in mijn routine en in mijn leven: mijn blogje! De enige plaats waar ik even alle stress van me kon laten afglijden de laatste jaren en waar ik me ook een deel ontwikkeld heb. Niks voor mij om iets te verwaarlozen, en ik was ook niet van plan om mijn blog zomaar op te geven.


Dus hier ben ik dan, eindelijk terug, en hopelijk kan ik nu wel even tijd maken om mijn blogje terug te onderhouden! Natuurlijk mag je je verwachten aan nieuwe outfitposts, fashion inspiratie en beauty goodness!Tot snel, Fien!

Share:

1 reacties