4 Lipsticks Voor De Herfst.

Eén van de redenen waarom ik zo dol ben op de herfst? Ik mag eindelijk mijn donkere lipsticks weer bovenhalen! Jullie weten natuurlijk hoe dol ik ben op donkerrood, en ook al heb ik er daar ook een paar exemplaren van bij, ik heb ook nog enkele alternatieven voor wie niet helemaal gek is op rood. Lees je even mee?Tot enkele maanden geleden was ik er heilig van overtuigd dat roze lipstick me niet stond. Niet in de zomer, niet in de herfst, gewoon niet. Puuuuut - helemaal fout! MAC All Fired Up is mijn nieuwe kindje en ik ben er werkelijk dol op! Dit is op zich een donkerdere fuchsia kleur, maar hij ziet er zo verschillend uit afhankelijk van het licht. Soms is-ie écht roos, soms denk ik dat ik een rode lipstick uit mijn laadje getrokken heb. Daarnaast is deze lipstick hé-le-maal mat en blijft hij dus uren zitten. 


Een budgetvriendelijke rakker is de Catrice Ultimate Stay lipstick in Plum and Base. Dit is echt een lipstick die me staat van dag tot dag. Soms vind ik mezelf te bleek, op andere dagen vind ik hem dan weer helemaal geweldig. Toch blijft het echt een mooierd en ideaal voor mensen die rood niet helemaal zien zitten.


Eentje waarvan ik nooit ga kunnen doorgronden welke kleur het nu is - bordeaux, rood, misschien een beetje bruin - is de L'Oréal Collection Exclusive lipstick in Laetitia's Pure Red. Ook deze is weer mat, en heeft een heel speciaal kleurtje erdoorheen lopen. Deze staat helemaal prachtig gecombineerd met een camel trui. Love!


Last, but not least - tja, deze hadden jullie vast al zien aankomen - Rimmel Kate Moss 107. Er bestaat gewoon geen mooiere donkerrode lipstick voor mij op dit moment. Hij is zo oprecht berry-rood en staat werkelijk iedereen. Een must-have in je make-up tasje deze herfst! 
MAC Retro Matte Lipstick - All Fired Up


Catrice Ultimate Stay Lipstick - Plum and Base


L'Oréal Collection Exclusive Lipstick - Laetitia's Pure Red


Rimmel Kate Moss Lipstick - 107Welke lipstick is jouw favoriet? 

Share:

0 reacties