5 Beauty Tips Voor Fashion Bloggers/ Shoots.

Een liefde voor kledij en accessoires gaat vaak hand in hand met de liefde voor beauty en make-up, zo gaat het ook bij mij. Natuurlijk wil je er op je paasbest uitzien wanneer je jezelf voor de camera installeert, maar hoe pak je die make-up look nu het beste aan? Ik geef vandaag 5 tips! Lees je even mee?1. De foundation


Wanneer je een poezelig en perfect huidje hebt van jezelf, is dit natuurlijk niet zo'n heikel punt, maar wanneer je toch wat oneffenheden hebt of andere probleempjes, is hulp wel welkom. Zorg er ten eerste voor dat de foundation je huid egaliseert, maar er niet fake doet uitzien. Een té dekkende foundation of een té onnatuurlijk effect valt heel hard op, zeker bij close-ups. Best ga je op zoek naar een foundation die je huid net een beetje helpt, voor de échte probleemgebieden kan je altijd nog een concealertje gebruiken. En,..oh ja, schiet je met flits? Zorg er dan zeker voor dat je foundation niet voor een flashback zorgt!

KERN: hou het natuurlijk, licht, en val de probleempjes aan waar én indien nodig!2. Blush/ Bronzer/ Highlighter


Het hangt een beetje af van de manier waarop het licht op je gezicht valt, maar ik heb toch al héél regelmatig ondervonden dat kleur in je gezicht wat dreigt weg te vallen. Ik raad daarom aan om je bronzer net wat extra aan te zetten, de blusher neutraal te houden en een highlight toe te voegen die niet over-the-top is.

KERN: een beetje bronzer is dik oké!


3. De lipkleur


Want dit is echt iets wat bij je persoonlijkheid moét passen. Zoek even uit welke kleur jouw huid doet stralen en waar je je écht comfortabel bij voelt. Voor mij is dat een berry kleur of een rode lipstick met een koele ondertoon! 

KERN: probeer lekker uit en hou rekening met de ondertoon van je huid!


4. De nagels

Dit is terug een puntje dat vooral belangrijk is bij het nemen van close-ups. Verzorgde nagels, zowel aan de handen en de voeten, zijn voor mij een echte must. Half afgebladerde stukjes nagellak zijn een echte no-go!

KERN: een nieuw laagje kan nooit kwaad!


5. Geheel verzorgd

Dit is een samenvattend puntje. Zorg ervoor dat je goed hebt gemoisturized, dat, indien je zelfbruiner gebruikt, je geen nare plekjes of vlekjes hebt, dat je even wat handcrème hebt gebruikt, dat je lippen mooi verzorgd zijn.

KERN: the whole shebang. 

Heb jij nog super belangrijke tips? 

Share:

0 reacties