Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! + €100 cadeaubon

Blogger Awards, hoe fijn is het dat dit georganiseerd wordt, ook in een land als België! Ik kreeg laatst een mailtje binnen met de uitnodiging om mee te doen. Ja, tuurlijk doe ik hieraan mee! Ik kan natuurlijk iets heel leuks winnen maar,... ook de mensen die op mij stemmen! Lees je even mee?

Ik postte onlangs al een oproepje op mijn Facebook pagina, en spoorde ook daar iedereen aan om 1 minuutje tijd te nemen en op mij te stemmen. Ook kunnen jullie al een tijdje een knop vinden in mijn sidebar waar jullie ook kunnen stemmen. Ook kan ik niet alleen iets heel leuks winnen, maar jullie maken ook kans op een cadeaubon van €100,00 bij Zalando! Maar,..hoe kan je nu juist stemmen?


1. Ga naar de Zalando stem-pagina , ga naar "Stem op jouw favoriet" en "Stem hier".

2. Bij de contactgegevens vul je als URL is: http://www.mytopknot.be , vergeet niet om de "www" ook in te tikken, want dan kom je niet op mijn website terecht.

3. Vervolledig even het formuliertje en versturen die handel! Klaar is Kees!


Ik zou het echt superfijn vinden mochten jullie op mij stemmen, dat kan tot en met 31 oktober 2015! maar ik verplicht je natuurlijk helemaal tot niks! Kijk ook even bij de genomineerden, want daar staan ook enkele hele leuke bloggers bij!

Share:

2 reacties