Meet Polette.

Wie is er hier helemaal fan van brillen? Jep, ik dacht het wel, iedereen! Of het nu in de vorm van een gewone bril is of in de vorm van een zonnebril, we hebben allemaal wel een exemplaar die overal mee naartoe reist. Onlangs ontdekte ik Polette, een voor mij toen nog onbekend merk, dat al snel mijn sympathie kreeg, en dat om verschillende redenen. Lees je even mee?

Laat ik je even voorstellen aan Polette. Polette, een internationale online opticien, is eigenlijk op de been gezet door één man, Pierre Wizman, die komaf wou maken met de hele dure brillen die je portemonnee op 1-2-3 leegzuigen. En hier komt even mijn economie-hartje naar boven - wat ook mijn studie is - want zijn visie draait erom de hoeveelheid tussenpersonen tussen fabriek en klant zodanig te beperken dat de uiteindelijke klant kan genieten van betaalbare modellen en monturen, maar zonder in te boeten aan kwaliteit!

De monturen en lenzen van Polette komen rechtstreeks vanuit hun werkplaats, ze houden geen grote voorraden aan en ze maken dus ook geen gebruik van tussenpersonen die zelf hoge winstmarges maken en je prachtige bril een prijs bezorgen waar je even van gaat wankelen.

Op de site van Polette vind je honderden designmonturen, en ik had het grote geluk om de Tiara. S zonnebril te mogen dragen. Het was een vrij moeilijke keuze, aangezien er voor elke outfit wel een exemplaartje te vinden is, maar ik besloot dat, doordat ik een koele huidskleur heb en ik ronde glazen echt helemaal geweldig vind, deze bril voor mij het beste zou zijn.

De Tiara. S heeft een prachtige, zilveren montuur en heeft vrij grote medium bruine glazen. Ik ben echt wèg van dit modelletje! De bril past in principe overal bij, maar in combinatie met koele kleuren in je outfit komt hij natuurlijk helemaal tot zijn recht. En,... vergeet je berry lipkleurtje niet!
Ook geef ik jullie al een kleine sneak peek van de volledige outfitpost, stay tuned for more!


Wat vinden jullie van het concept van Polette? Ik ben alvast fan!* in samenwerking met Polette

Share:

2 reacties

  1. Mooi montuur, en vind de kleur van de glazen ook heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cool! Ben echt gek op koptruitjes. Zou het super leuk vinden als je ook een kijkje wil nemen op mijn blog :), ben benieuwd wat je ervan vindt!

    BeantwoordenVerwijderen