Waar heb ik uitgehangen?

Oh boy, ik wou dat ik even de tijd kon laten stilstaan, maar de wereld raast gewoon aan een sneltempo aan mijn neus voorbij. Vorige week maandag begon het nieuwe academiejaar, en zoals altijd kwam daar de nodige stress bij kijken. Lees je even deze update?fashion blog updateEen nieuw academiejaar betekent altijd chaos. Hoe goed je ook denkt dat je erop voorbereid bent, het komt altijd als een dolle stier op je af gerend. Een lessenrooster met late avondlessen en het nodige gehuppel van de ene campus naar de andere, maken dat ik 's avonds het liefst direct mijn bed in duik en me even in de warme dekens nestel, dan dat ik nog even mijn computer op moet.

Laat ons eigenlijk zeggen dat ik na mijn laatste outfitshoot, ├ęcht geen tijd heb gehad om aan mijn blog te werken. Het klinkt raar, en ik zou er 'tijd voor moeten maken', maar dat komt vanzelf. Ik ben iemand die altijd wat terug in het ritme moet komen en ook mijn lichaam heeft terug moeten wennen aan het gesprint en gesjouw de laatste dagen.

Zoals jullie onderhands wel weten, ben ik nog steeds helemaal verzot op mijn blog, dus verdwijnen doe ik zeker niet hoor!

Hou je maar vast aan de takken van de bomen, want binnenkort ben ik er weer, zo snel mogelijk!

Dikke knuffel, Fien. 

Share:

3 reacties

  1. Helemaal begrijpelijk! Je bent ook niemand iets verplicht he :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ken het helemaal ! Ben nu met mijn thesis begonnen en ben pompaf als ik thuiskom. Laat staan dat ik Blogger nog opendoe .. :/ Gelukkig heb ik wel wat vooruit geschreven maar tis toch niet leuk als je je blog zo lang naast je neer moet leggen ... :/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Begrijpelijk hoor, veel succes met 't nieuwe academiejaar alvast!

    BeantwoordenVerwijderen