Gelukkig Nieuwjaar + Veranderingen Blog 2016.

Gisteren konden jullie mijn make-up look al zien dat ik afgelopen Oudjaar heb gedragen, vandaag is het tijd voor de grote update! Hopelijk hebben jullie gisteravond/nacht allemaal een erg leuke tijd gehad en kijken jullie, net als ik, énorm uit naar een nieuw jaar! Stel je eens voor wat een nieuw jaar allemaal brengen kan en wat we achter ons kunnen laten. Vandaag geef ik jullie een persoonlijke update en vertel ik wat je van mijn blog mag verwachten in 2016!
beauty blog belgië


Ik ga waarschijnlijk in herhaling vallen, maar 2015 is echt voorbij gevlogen! Het lijkt nog maar een dag geleden dat ik onze gezinsfoto schoot (wat we de laatste twee jaar doen), en ondertussen prijkt er al een nieuwe op mijn computerscherm. Het lijkt nog maar een dag geleden dat ik artikelen zat te typen - een hele hoop - in 2015.

2015 was voor mij een jaar met downs, maar gelukkig ook een hele hoop ups. De unief lijkt me nu eindelijk wat af te gaan, mede doordat ik voor mijn master een hele andere richting zal uitgaan, waar ik echt héél excited over ben - hello future - en ik heb mezelf dit jaar ook écht ontdekt geloof ik. Ja, de anxiety was het minpunt van dit jaar, maar omdat ik dit artikel zo happy-de-peppie mogelijk wil houden, laten we dat vandaag even achterwege.Enkele dagen geleden lanceerde ik deze tweet:Hiermee wou ik eigenlijk terugkeren naar mijn échte habitat. Misschien is het je al opgevallen, misschien ook niet, maar de laatste tijd post ik terug meer en meer beauty-artikelen. Wie mij al volgt sinds het begin, weet dat deze blog ook oorspronkelijk een beauty blog was. Ik heb ondertussen een heel traject afgelegd, heel wat dingen uitgeprobeerd en gezocht naar wat mij het allermeeste ligt. En ja, na lang en hard nadenken is dat uiteindelijk beauty geworden.

Ik vind het nog altijd heerlijk om nieuwe looks samen te stellen, nieuwe producten uit te proberen en liefst ook alles met jullie te delen. Uuuuuuren kan ik Youtube filmpjes kijken die tonen hoe je de perfecte cut crease moet maken, of hoe je helemaal perfect je liquid lipstick kan aanbrengen. Dit interesseert me écht.

Dat is dus ook wat je kan verwachten van mijn blog het komende jaar: héél véél beauty artikelen. Ja, fashion zal nog aan bod komen, lifestyle ook, maar de kern van deze blog zal beauty zijn.Voor de rest wens ik jullie allemaal een héél aangename Nieuwjaarsdag en énorm veel leesplezier!

Bedankt voor het mooie jaar en tot de volgende!

Share:

3 reacties

  1. Gelukkig Nieuwjaar! Ben benieuwd naar de (her)nieuw(d)e wending van je blog dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook een gelukkig nieuwjaar. Wat fijn dat je hebt kunnen bepalen waar je je met je blog op wilt richten. Ik blijf er een beetje mee stoeien maar ik denk dat mijn blog gewoon een mengelmoesje van van alles en nog wat blijft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je je draai toch weer gevonden hebt op je blog! Een nog een gelukkig nieuwjaar!

    BeantwoordenVerwijderen