Review: Real Techniques Deep Cleansing Gel.

Ik hou van make-up, ik hou ervan om nieuwe kwasten uit te proberen, maar ik haat het werkelijk om die kwasten te wassen. Het is echt zo'n taakje dat ik steeds uitstel, tot het echt niet anders meer kan omdat het gewoon te vies wordt of omdat ik helemaal geen kleuren meer kan onderscheiden wanner ik oogmake-up gebruik. Benieuwd of deze nieuwe Cleansing Gel me verder op weg helpt? Lees dan even mee!
real techniques deep cleansing gel


Hét product dat iedereen altijd zal aanraden bij het zoeken naar een nieuwe cleanser voor je make-up kwasten? Babyshampoo. Maar nee, voor mij werkt dat totaal niet. Ja, de kwasten zijn zeker en vast proper, maar om de één of andere reden reageert mijn huid niet zo best op de babyshampoo. Daarom besloot ik om één van de nieuwste producten uit te proberen van Real Techniques: de Deep Cleansing GelDe verpakking.


Real Techniques heeft het esthetische aspect altijd hoog in het vaandel gedragen. De roze en koperen kleurtjes van hun kwasten waren al sinds het begin een hit, en ook dit product stelt zeker niet teleur. Dit product komt in een ranke fles, met een dop die erg goed afsluit - want gel die lekt in je make-up kast? Nee dank u! Wat ik vooral erg leuk vind is het ombre opschrift met het logo van RT. Het is op zich een eenvoudig design, maar toch erg leuk!De Cleansing Gel.


Heb je de geur van babyshampoo in je achterhoofd? Wel, dan kan je die nu even bannen uit je hersenen en je een erg frisse, bloemige geur inbeelden - véél lekkerder als je het mij vraagt om je kwasten mee te wassen. 

Producten om je kwasten mee te wassen zijn er genoeg, maar we zien vooral spot cleaners op te markt komen (dit zijn cleansers waarmee je even snel de kleur van je kwasten kan doen, maar die niet diep reinigen). Daarom was ik heel enthousiast dat er éindelijk een product op de markt kwam dat én betaalbaar is en ook je kwasten diep reinigt.

De gel zelf is doorzichtig en redelijk dik van structuur. Je haalt er even je kwast doorheen of knijpt het direct op je kwast, doopt je kwast in warm water (deze twee stapjes kan je ook omwisselen), en wast de kwast in de palm van je hand. Even uitspoelen en klaar! De kwasten zijn in een mum van tijd helemaal schoon en ruiken erg goed. Ik vind het grootste voordeel dat dit product erg snel zijn werk doet, want geef toe, dat is toch één van de redenen waarom we dit werkje soms uitstellen!
real techniques deep cleansing gel
Ik ben erg tevreden over dit product. Het ziet er mooi uit en werkt echt heel er goed. Zeker een aanrader!

Ik heb deze reiniger geshopt bij The Make Up spot voor €10,99!


Wat vind jij het minst leuke klusje op beauty gebied? 

Share:

1 reacties

  1. Nee, ik sta ook niet te springen om mijn kwasten te wassen, lol :-) Ik doe het zelf elke zondag, gewoon met babyshampoo, works just fine.

    BeantwoordenVerwijderen