That Glow Though + Look.

Je hoort iedereen de laatste tijd over glow bezig en hoe meer, hoe liever! Onlangs kreeg ik de vraag of ik daar eens wat meer uitleg wou over geven, vandaag is die dag aangebroken, en toon ik jullie ook direct een bijpassende look. Kijk je even mee?beauty blog
Alles begint bij je basis en daar kan je, hoe raar het ook klinkt, àlle richtingen mee uit (dus ook wanneer je een matte-foundation-type-o'-girl bent.

 • Je bent fan van een matte foundation (omdat die bijvoorbeeld lang blijft zitten), dan kan je ervoor kiezen om eerst een glanzend product aan te brengen onder je foundation. Denk aan de MAC Strobe cream of de Illuminating primer van L'Oréal. Deze producten geven je wat meer glow, maar je behoudt wel grotendeels het effect dat je favoriete foundation je anders zou geven. 
 • Je bent fan van een dewy foundation: dan zou ik de illuminerende primer overslaan, tenzij je écht hard-core wil gaan. 

Ik ben de laatste tijd fan van een mengeling van de twee. Een matte foundation geeft me net wat meer dekking en een egaal pallet om van te vertrekken, en een klein drupje van een glowy foundation geeft me dan net wat meer leven. Mijn favoriete foundation-combinatie van het moment is de L'Oréal 24H Matte Foundation met de Rimmel Wake Me Up Foundation.


Dan ga ik verder met de concealer, en het ideale is om een concealer te nemen dat net een tintje lichter is dan je eigen huidskleur. Breng het in een driehoeksvorm aan onder je ogen, op je neusbrug en in het midden van je voorhoofd, vertrekkende tussen je wenkbrauwen. Deze stap zal ervoor zorgen dat deze plaatsen opgelicht worden en je de contouren van je gezicht in beeld brengt. Poeder even af indien nodig. 

Ik breng ook nog even een bronzer aan, en daar heb ik dan liever geen shimmers in - personal preference. In mijn blush heb ik dan over het algemeen wel liever aan glansje. 

De laatste stap is de highlighter en hier mag je echt helemaal los gaan! Mijn favoriet van het moment is de The Balm Mary-Luminizer, een prachtige, hard-core higlighter met een witgouden ondertoon. Wanneer ik echt helemaal voor de glans gaan, ga ik liefst voor een frisse look met een lichte ooglook, een laag mascara en een felroze lipstick!
beauty blog

beauty blog

beauty blog

beauty blog

beauty blog

beauty blog

Welke finish prefereer jij? 

Share:

3 reacties

 1. Ik houd van de glowy dewy look! Dat is m'n favoriet. Om nog hardcore'der te gaan met de highlighter kun je er eentje gebruiken die 'baked' is of met een metallic finish :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaauw, love love love it (alweer, lol :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, die glow staat heel natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen