Mijn favoriete everyday lipcombinatie.

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe lipstick - en lipglosscombinaties en soms kom je er dan eentje tegen die je daarna gewoon continu draagt. Dat heb ik zeker en vast met deze producten. Ik droeg de combinatie voor het eerst in mijn Happy New Year look, en vandaag laat ik zien wat ik daarvoor gebruikt heb! Lees je even mee?
beauty blog

Ik ben er de laatste tijd achter gekomen dat ik helemaal fan ben van donkerdere, nude lipsticks. De concealer-nude kleuren hebben me nooit gestaan en ik zal er ook nooit fan van worden.

Om mijn favoriete combinatie in gang te zetten kies ik eerst voor een vrij koele, bruin-nude kleur. Daarvoor gebruik ik de Catrice Ultimate Stay Lipstick in de kleur Mauve Your Lips.Ik ben iemand die graag eerst mijn lipstick aanbrengt, en pas dan mijn lip liner aanbrengt. Je kan het ook gebruiken onder je lipstick als een stevige basis, het is maar even wat je fijn vindt.

Soar Lip Liner van MAC werd voor het eerst bekend toen Kylie Jenner het product gebruikte om haar lippen een "natuurlijke" volheid te geven. Sindsdien is het lippotloodje bijna altijd uitverkocht en moet je echt geluk hebben er eentje te kunnen bemachtigen. Mij is het gelukkig gelukt, dus ik gebruik dit kleurtje dan ook erg graag!

Wanneer mijn lipstick goed is aangebracht, ga ik dus nog eens rond mijn lippen met het lippotlood. Dit zorgt ervoor dat je alle foutjes nog eens kan corrigeren en dat alles ook goed blendt. Ik zorg er daarmee ook voor dat mijn lippen net ietsje voller en symmetrischer lijken dat ze zijn, maar ik hou het vrij natuurlijk.

beauty blog

Wat is jouw favoriete combinatie van het moment?Share:

5 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst lipstick en dan pas lipliner heb ik eigenlijk nog nooit gedaan! Gisteren heb ik toevallig ook een nieuwe combo ontdekt met een lipliner en gloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Effe random doen: wat heb jij mooie tanden zeg! Deze kleuren staan je echt super, ik kan begrijpen waarom je ze zo graag draagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lipliner is super mooi. Ik heb helaas altijd pech als ik bij MAC kom :(

  BeantwoordenVerwijderen